Tartalom lánc

Ebben az írásban láthatsz egy jó és valós példát arra, hogy milyen egyszerűen lehet értékes tartalmakat posztolni, ami valós reakciókat fog kiváltani a közösségi média platformjaidon.

A TFK oldalon megjelent a 30as nyugdíjas TEDx előadása (ezt láthatod a képen).

Ezt Szabó Dávid, a Miutcánk.hu alapítója osztotta meg az éves inspirációs kihívása részeként.

A feedemben szembejött a poszt, így megosztottam a Tudatos Fiatalok Közössége csoportba. Ide előzetes tervezés nélkül is szoktam megosztani bármit, amit jónak, érdekesnek vagy informatívnak találok, a velem szembejövő tartalmak közül.

Itt a csoporttagok reakciói alapján egyértelműen látszik, hogy a közösség mennyire tartja értékesnek és érdekesnek az adott tartalmat, amely lehet videó, kép, idézet, cikk vagy bármi más is.

Minden héten megnézzük, hogy melyik posztok teljesítettek legjobban a csoport insight alapján. Ezek tartalmak alkotják a Tudatos Fiatalok Közössége facebook oldal heti posztjait, amelyeket előre beidőzítünk hétvégén. Így a hétköznapokon ezek automatikusan mennek ki.

Tehát:

  1. Kövess inspiráló embereket, oldalakat.
  2. Hozz létre egy zártabb csoportot, ahová a neked tetsző, releváns tartalmakat megoszthatod.
  3. Hagyd, hogy a közösség értékelje a tartalmakat a reakcióik által.
  4. Oszd meg publikusan a legsikeresebb posztokat.

Hasonló tartalmakért és tudatos közösségi média használatot segítő esettanulmányokért lépj be a Tudatos Fiatalok Közössége csoportba vagy kövess Instagramon.