Mit csinálsz, ha a párkapcsolataidban rendre kudarcok érnek és ez már kezdi kikezdeni az önbecsülésedet?

Meghallgatsz egy pszichológiai témájú előadást? Vagy elolvasol egy ezzel kapcsolatos cikket, netán felkeresel egy kineziológust? És aztán? …

Hogy fog ez az egész Benned megváltozni? és mitől? vagy kitől?

Honnan tudhatod, hogy ki a jó fejlesztő szakember, és ki a kókler?

A PsyCraft egy olyan önfejlesztést támogató applikáció, amely személyi edzőként tud Neked segíteni az önfejlesztés útvesztőjében.

Amolyan AirBnB az önfejlesztés világában, mert online marketplace-ként funkcionálva, válogatott és előszűrt szakemberek szolgáltatásaiból tudsz a céljaidhoz kapcsolódó, fejlődést segítő események tematikus gyűjteményéből válogatni, ilyeneket böngészni és vásárolni. De akár rá is bízhatod ezt az egészet a mentorodra, aki a célodhoz összeállíthat Neked egy olyan egyénre szabott fejlesztési tervet, amelyben előadások, workshopok és egyéni konzultációk egyéni kombinációját kapod pl. egy fél éves fejlesztési terv (küldetések!) lépéseiként. Érdekes lehet ez számodra?

Mit szólnál, ha még azt is hozzátennénk, hogy az egészet gamificáltuk, vagyis minden önfejlesztési eseményen való részvételed után tapasztalati pontokat és más jutalmakat kapsz, amikkel szintet tudsz lépni, így új küldetések nyílnak meg előtted?

Elkészültünk az első funkciók fejlesztésével, amivel lehetségessé vált, hogy egy önismereti tükörbe nézz bele, és pár fontos és releváns pszichológiai kérdőív kitöltésével egy általános képet kapj magadról. Ez a pszichológia profil lesz majd a későbbi fejlesztési terveid alapja.

Ha elhozod a kérdőívek eredményét egy személyes konzultációra, akkor élő szóban kaphatsz egy teljes személyiségelemzést szakértő kollégánktól, a lejjebb megadott helyszínen, időkeretben és díjon.

És most figyelj!

Ha segítesz nekünk részletes visszajelzéseddel jobbá tenni az alkalmazást, és kitöltöd a 10 perces kérdőívünket, akkor a fenti személyiségelemzést INGYEN is megkaphatod, amennyiben Te leszel a 15 db nyertes egyike.

Nem kell mást tenned, mint regisztrálni az appra, itt: www.psycraft.hu  majd az alkalmazás kipróbálása után kitölteni ezt a Google Formot, itt: https://forms.gle/a8Hu3he62XCai7No9  

Február 16-án 24:00 óráig (éjfélig)!!!

Sorsolás hétfőn, február 17-én 20:00 órakor. A nyerteseket a kérdőívben megadott email címen fogjuk értesíteni.

A személyes konzultációk helyszíne: Önfejlesztők Háza (Bp. 6.kerület, Zichy Jenő u. 32.)

Javasolt alkalmak: 2 x 50 perc. Díj: 12.000 Ft / 50min alkalom – ha NYERTES leszel a nyereményjátékunkban, akkor pedig ezt INGYEN kapod ajándékba.

Nézd meg a bejelentést!

2020.02.02. | 20:02Psycraft 2.0 Tesztelés indulásának bejelentése.Itt próbálhatod ki:www.psycraft.huItt van a kérdőív:https://forms.gle/a8Hu3he62XCai7No9Köszönjük a támogatásodat! 🙂

Gepostet von Csongor Matyi am Sonntag, 2. Februar 2020

További tartalmakért csatlakozz a Tudatos Fiatalok Közössége csoporthoz!