A 45. hét eléggé eseménydúsra sikerült. A héten két páros felhangoló beszélgetés is volt. Lényegében mind a kettő a girl power jegyében. Lezajlott a napindító chi kung első gyakorló csoport második hete. Előadást tartottam az első virtuális állásbörzén. A TFK csoportban pedig megvitattuk a meditáció témakörét.

Hétfőn Gál Zsófival beszélgettem, aki orvostan hallgató és jógaoktató.

Korábban részt vett a Tudatos Fiatalok Akadémián és azóta rendszeresen szervez programokat jóga, önismeret, női erő és tudatos életmód témákban. 

Zsófi újholdkor vision board készítő online workshopokat is szokott tartani.

Itt a legutóbbi eredménye

Ha most lemaradtál, akkor kövesd őt instán és kapcsolódj be a következő újholdkor.


Lement az első két hét a Napindító Chi Kung eseményből.

Bodák Annamari, aki szintén korábbi Tudatos Fiatalok Akadémia résztvevő, elkezdte a saját chi kung gyakorlások tartását. Minden héten kedd, szerda, csütörtök reggel kezdjük együtt a napot ezzel a mozgásmeditációval. A legkényelmesebb az egészben, hogy online az esemény, így ébredés után rögtön lehet is kezdeni.

Mi a napindító Chikung lényege és előnye? -Kérdezheted.

A csoportos gyakorlás célja, hogy segítsen:

  • befelé figyelni
  • megismerni a chi kungot
  • rendszert vinni a mindennapokba
  • reggelente energizáltan indítani a napodat

Ha felkeltette az érdeklődésed, akkor itt tudsz bergisztrálni a következő etapra: https://www.facebook.com/events/687747971928580


Szerdán újabb Páros Felhangolóval jelentkeztünk.

Ezúttal Vellai Kriszti volt a beszélgetőtársam és az elhívás volt a téma.

Mi és hogyan érint meg valakit annyira, hogy érezze: ez az én hivatásom?

Szót ejtettünk arról, hogyan jött Krisztinek az artista lét ötlete és milyen nehézségekkel kellett szembenéznie az úton.

Persze nem könnyű, amikor az ember egy olyan utat választ, amiről a világ úgy vélekedik, hogy “ebből nem lehet megélni“.

De üdítő látni az olyan pozitív példákat, mint Krisztié, ahol bebizonyosodik, hogy a kemény munka és az elszántság kifizetődik.


Volt egy kb. 70 kommentet generáló poszt a TFK csoportban a meditációról.

Na én ennek kapcsán belefutottam egy Osho idézetbe, ahol a mediről beszél az öreg. Érdemes megszívelelni, mert én mikor kipróbáltam ezt a módszert/hozzáállást vagy minek nevezzem, akkor le is jött egy komoly kis program a jövő évi terveimhez. Igaz, hogy pont 11.11. volt és nyitva volt valami istenadta energia portál is. De azért számomra mindenképpen igazolta a módszer létjogosultságát. Keep unoccupied my friends.


Csütörtökön a JOB4me virtuális állásbörze vendégeként beszéltem az önismeret karrierformáló hatásairól.

Amikor valaki frss diplomásként, álláskeresőként vagy karrierváltóként a húspiacon találja magát, ahol értékesíteni szeretné a képességeit, olyankor jól jön ha minél többet tud önmagáról. Néhány gyakorlatias tippet adtam önismeret, személyiségfejlesztés és  kapcsolatépítés terén.

Itt picit fel is vezetem a témát:

Ha neked is vannak karrier céljaid vagy szeretnéd megtalálni a hivatásodat, akkor írj nekem DM-et és meséld el mi a kihívás. Hátha találunk megoldást 🙂


A hétvége a család, a természet, a pihenés, a befeléfigyelés jegyében telt.

A meditáció, a természetjárás, a megfelelő mennyiségű lustálkodás mind elengedhetetlen az egyensúly megtartásához és az önmagunkkal való jó kapcsolat ápolásához.

Te mennyire vagy jóban magaddal?


Jövőhétre pedig azt javaslom,

hogy akárhogy is ömlenek a hírek a tébolydából, téged ne zavarjon meg a járvány, az elnökválasztás, stb…

Te csak maradj a saját varázslatod közepében. Teremts tudatosan olyan valóságot magadnak, amit érdemesnek tartasz az erőfeszítéseidre. Tudod… aki kifelé néz álmodik. Aki befelé figyel, az felébred.