Ha csak nem vagy tarkopasz, akkor te is időről időre szembesülsz a hajápolás viszontagságaival. Nekem nincsenek nagy igényeim a témában, ami a frizurát illeti. Inkább az a fontos, hogy az élmény jó legyen. Szóval ne egy zsúfolt, személytelen helyen történjen az aktus. Ha már 3-4 hetente ellátogatok a hajápolási minisztériumba, akkor az legyen olyan, mint egy ritrít. Ez olyan nagy kérés?

Annak tűnt, mert 27 évig nem találtam olyan helyet, ahol ez megvalósult volna. Aztán jött Kornél és a Hajszoba. Azzal kezdeném, hogy a helyen csak egy darab szék van, amiben éppen ülsz. Rajtad kívül nem várakozik vagy lábatlankodik ott senki. Ez már önmagában egy fajta nyugalmat ad az időtöltsének. A hely naturális berendezése tovább lazítja az idegszálaidat, amit csak fokoz a hangulatos zene és a gyógytea, amikről Kornél gondoskodik. Ezt lényegében már csak a fejmaszázs tudja fokozni.

Ez a Hajszoba. És tényleg. Ez egy szoba, tele növényekkel, szép, rusztikus bútorokkal és szeretettel. Egy szoba, egy szék, egy személy, aki a figyelmet és a törődést kapja. Ez a rövid története annak, hogyan lett számomra a havi hajvágás, egy kötelezően letudandó feladatból, egy olyan élmény, amit minden alkalommal várok.

Ha te is reménykedve kutatod a helyet, ahol megfelelelő kezekben van a skalpod és a lelked is feltöltődhet, akkor próbáld ki a Hajszoba élményt.