Minden gyermeknek egyetlen feladata kellen, hogy legyen az iskolába. Tele írni egy üres füzetet azza, hogyan nézne ki számára az ideális világ. Ha te dönthetnél arról, hogy milyen legyen a világ, amiben élsz, hogyan határoznál? Hogy képzelsz el egy számodra tökéletes világot?

Azt gondolod ennek az eléréséhez az egész világnak meg kell változni vagy csak a te világodnak? Vagy csak neked kell megváltozni? Ha képessé válsz arra, hogy legyen egy képed a céljaidról és hiszel magadban eléggé ahhoz, hogy legyen erőd megvalósítani, akkor már csak idő kérdése, hogy elérd. Ennyire egyszerű.

A nehéz része az, amikor nap, mint nap motiváltnak kell maradni. Ezért kell olyan dolgot választani, amiben igazán elkötelezettnek érzed amgad. Olyan dolgot, amit nem tudsz nem csinálni. Mert nem az a baj, hogy nem tudod mit szeretnél csinálni, a legtöbben tudják jól, hogy mit szeretnének kezdeni magukkal. Az igazi probléma az, hogy nem hiszed el, hogy abból a dologból meg lehetne élni. De van egy jó hírem. Az internet korában bármiből meg lehet élni.

Bármi lehetséges. Ha elhiszed, hogy képes vagy rá, akkor lesz elég lelkierőd, hogy megtedd azokat a lépéseket, amik a következő lépésekhez vezetnek és így tovább. Egészen addig, amíg a személyesigéd olyan szintre fejlődik, hogy képes leszel megteremteni azokat a dolgokat, amikre vágysz. Ez lehet:

  • idális mértkű anyagi bevétel
  • egy olyan életmód, ahol abból élsz, hogy a számodra kedves tevékenységekkel foglalkozol.

Ez lehet egy:

  • új társaság
  • egy vllalkozás
  • új baráti kör.

Olyan, amilyenben igazán otthon érezheted magad és kiteljesedett lehetsz. Lehet ez egy közösség, amelynek vezetőjeként értéket adhatsz más embereknek, segítheted őket, hogy fejlődjeneke az életük bizonyos területein, amiért a közösség megbecsült és elismert tagjává válsz.

Mi a te álomvlágod?

Hogyan nézne ki a te álom életed?

Így?

Így?

Így?

Vagy így?

A Tudatos Fiatalok Kurzus segítségével jobban megismerheted önamgad, hogy mire is vágysz, módszereket kapsz, hogyan fejtsd meg, hogy mi az, amivel az életed hátralévő részét tölteni szeretnéd és ezek alapján tervezd meg az odavezető utat. Ha megvagy, akkor peidg a közösség segítségére hagyatkozhatsz. Lesz sok-sok segítőkész, tehetséges fiatal, aki megválaszolja a további kérdéseidet az út során.

Mikor kezdenéd el élni az álmaidat ha nem most?

Kitöltöm a kérdőívet