A következő Tudatos Fiatalok Közössége Találkozó egy Tábor lesz. 

A vértesszőlősi Farmunk 17 hektáros területe áll rendelkezésünkre, hogy kipihenjük a nyár fáradalmait és elmélyüljünk a közösségi élményekben. 

Sátrat hozzatok! Tóban fürdünk, reggelente jógázunk és a szokásos izgalmas beszélgetésekre is számíthattok. Ha minden jól megy, akkor még egy kert mozit is összehozunk.

 

•••Program•••

Szombat

• Reggeli Astanga Jóga

Krisztián Lágler – yoga

Ebéd: Együtt

• Délután: Előadás és Beszélgetés

Ki vagyok én és mit szeretnék?

Önismereti beszélgetés Andrási Betty pszichológus társaságában

• Air Jóga

Rekka Air Yoga

• Este: Tábortűz

Zenés chillout session

Vasárnap

• Reggeli Astanga Jóga

Krisztián Lágler – yoga

Ebéd: Együtt

• Délután: Előadás és beszélgetés

Hogyan teremthetek megélhetést az életfeladatomból

 


 

több infó a Tudatos Fiatalok Közössége kezdeményezésről itt: https://tudatosfiatalok.com/kozosseg/a-kozossegrol

 


Hasznos infók:

Időpont: Szeptember 9-10 (Szombat, Vasárnap)

Helyszin:  Farmunk – 2837, Vértesszőlős, Sólyom utca

 

A helyszín egy magán farm, ahol található erdő, tisztás és két tó is. A helyszínen kempingezni lehetséges, így sátrat hozz magaddal, vagy kérj kölcsön valkitől, akár a facebook eseménybe kommentelve. WC-k vannak, de a tisztálkodás a félnomád körülményeknek köszönhetően a tóban fürdéssel oldható meg (ilyet még úgysem csináltál).

Péntek estétől lehet érkezni, de ha csak szombat reggel érkezel meg, az sem probléma.

Péntek este egy kis kötetlen lazulással, beszélgetéssel zajlik majd , de az első szombati program, a jóga kb. reggel 8-kor indul, szóval érdemes erre már odaérned ha szeretnél résztvenni.

Persze minden program fakultatív, nem kötelező részt venni rajtuk, de az esemény lényege, hogy különböző testi-lelki-szellemi felfrissülést elősegítő tevékenységeket tudjunk együtt végezni.

Ehhez segítség a reggeli jóga, illetve a délutáni beszélgetések, ami segíthet abban, hogy jobban megismerd önmagad, mások nézőpontjait és hogy közelebb kerülj ahhoz, hogy mit is szeretnél igazán csinálni az életben. Ehhez nyújtunk egy támogató közösséget, ahol inspiráló környezetben tudsz feltöltődni.

Lehetőség lesz kipróbálni az Air Jógát is, ám az eszközigénynek köszönhetően inkább csak egyesével tudjátok kipróbálni, mintsem egy csoportos órán.

A farmon lesz párhuzamosan egy privát buli is, amin persze részt lehet venni péntek és szombat este. A helyszínene játszanak majd különböző stílusú zenéket.

A farmról

Egy 17 hektárnyi területen munkálkodunk nap mint nap, állattartással foglalkozunk és közösséget építünk félnomád életmódot folytatva, a természet adta lehetőségek maximális kihasználásával.
Elsődleges motivációnk a természetes életmód és egy harmonikus kapcsolat az ember az állatok és a természet között. Saját faházainkban és jurtáinkban élünk(jelenleg öten) több mint 3 éve, a fürdőszobánk kültéren van, a természetben, csakúgy mint az összes állat. Szabadon mászkálnak a pávák, kecskék, juhok, kutyák, macskák stb.. és szeretik az emberekkel felvenni a kapcsolatot, barátságosak.
A terület napelemekkel felszerelt és két tó is gondoskodik ökoszisztémájának fenntartásáról. Lehetőség van kikapcsolódásra, feltöltődésre a természet és luxusai által, és képességjavító tevékenységek elvégzésére, amelyek leginkább a szabadban való boldoguláshoz kapcsolódnak, mindezt tudatossággal ötvözve 😊

 

 

Regisztráció

 

A Tábor részvételi díjja 19.900 Ft, ami tartalmazza a programokon való részvételt és az étkezéseket

( szombat: reggeli, ebéd, vacsora, vasárnap: reggeli, ebéd)

Megveszem most