Sokszor érezzük azt, hogy van egy ötletünk, ami észbontóan jó és amire szükség van. Amikor kiráz a hideg, ha csak a célunkra gondolunk. Amiben el tudjuk képzelni a kiteljesedést, amiben értelmet látunk és a küzdelmet sem sajnáljuk belőle.
Átok vagy áldás első fecskének lenni? Egyedül vagyok a céljaimmal? Mik a célhoz vezető praktikák?

Ha Te is olyen úttörő módon keresed a kiteljesedés és az álmaid megvalósulásának lehetőségét, mint ahogyan Lukoviczki Réka, alias RoborGirl éli az életét, akkor lehet, hogy az első fecskék táborát erősíted. Tóth Gábor egy élő adásban erről a szemléletmódról beszélgetett Rékával a Facebookon.

🎬 Nézd meg a videót alább!


Rékával a márciusi Tudatos Fiatalok Közössége Találkozó vendége volt. Ha találkoznál vele és hasonló emberekkel egy másik eseményen, kövesd a Tudatos Fiatalok Közössége Facebook oldalt a friss eseményekért.

Első fecskeség

Sokszor érezzük azt, hogy van egy ötletünk, ami észbontóan jó és amire szükség van. Amikor kiráz a hideg, ha csak a célunkra gondolunk. Amiben el tudjuk képzelni a kiteljesedést, amiben értelmet látunk és a küzdelmet sem sajnáljuk ki belőle. Átok vagy áldás első fecskének lenni? Egyedül vagyok a céljaimmal? Mik a célhoz vezető praktikák?

Gepostet von Tudatos Fiatalok Közössége am Mittwoch, 14. November 2018