Szeretettel invitállak egy VIP, kiscsoportos mantra meditációra.Ezen az alkalmon a Chakra Dhyana meditációval fogunk megismerkedni.

Akár gyakorlott meditáló vagy, akár most kezdenéd el, ideális lehet számodra ez az alkalom.Semmilyen „előképzettség” nem szükséges a programon való részvételhez. Mindenki elkezdi valahol.


Ez egy több ezer éves indiai gyakorlat, amelynek a célja, hogy a testünk energia központjait felfrissítse, feltöltse. Ehhez, az adott chakrához tartozó mantrát fogjuk közösen zengetni.

Bővebben a chakrákról

Alap tudnivalók


Ahhoz, hogy elindulj az önismeret ezen útján, semmilyen előképzettségre vagy korábbi tapasztalatra nincsen szükség. Csak arra, hogy kényelmes ruhában, csendben ülj. A többi instrukciót megkapod.

“Aki kifelé tekint, álmodik. Aki befelé figyel, felébred.”

A programot vezeti


Tóth Gábor
A Tudatos Fiatalok Közössége alapítója
Bemutatkozó: http://bit.ly/tothgaborintro

 Az alkalmak menete


A Felhangoló Központba való megérkezés után a Dunára néző közösségi térben üdvözlünk. Itt kellemes hangulatban és biztonságos közegben hangolódunk rá a meditációra.A kezdés előtt egy kis bevezetőt hallhatsz a csakrákról, vagyis energiaközpontokról, amelyek a testünk különböző pontjain találhatóak. Majd az egyszerű instrukciók átbeszélése utána belekezdünk a meditációba. Itt sincs más dolgod, mint lazítani és a figyelmed az adott csakrára vinni, majd pedig a hozzá tartozó mantrát kiereszteni a torkodon.


Ez a folyamat segít az energetikai háztatartásodat behangolni, tisztítani, rendberakni. Olyan ez mint a fürdés, csak ez a nem fizikai részeinket tartja higiéniásan.A mantrázás végeztével egy kényelmes relax fekvésben élvezheted a felfrissült és kikönnyült tudatállapotot, amibe a gyakorlat segített. Ebben a pihentető, békés állapotban töltünk fél órát és utána egy finom teával öblítjük le az élményt. Itt általában egy könnyed, csöndes állapotba kerül az ember, amiben nem mindig van motiváció megszólalni. Így lehet élvezni a csöndet, vagy megosztani milyen élmény ért.

Helyszín

Felhangoló Központ
Szentendre, Kert utca 3-5

Részvételi hozzájárulás

1 alkalom esetén: 5500 Ft
minimum 3 alkalom esetén 5000 Ft / alkalom
6 alkalom esetén: 4500 Ft / alkalom

A programon való részvételhez előregisztárció szükséges.
Regisztráció itt: https://bit.ly/mantramedijovok