Indulj el a saját utadon és teremtsd meg azt az életet, amiben igazán önazonosnak érzed magad!

Csatlakozz a Felhangoló Mastermind mentor csoporthoz és lépj a következő szintre egy támogató közösség részeként!

Itt az idő, hogy kapcsolódj a belső hívásoddal és beleállj az ügyedbe!

 • Évek óta foglalkozol azzal, amit az igazi hivatásodnak érzel, de még mindig nem mered felvállalni?
 • Jó vagy a szakmádban, de érzed, hogy igazából más a te utad?
 • Unod a 9-5-ig életmódot és inkább belevágnál a saját projektedbe?
 • Van egy nagy célod, de nem mered megmutatni magad?
 • Szeretnél abból élni, amiben igazán jó és önazonos vagy?
 • Érzed magadban azt a bizonyos pluszt, de nem tiszta az irány és a vízió?

Ha a fentiek közül bármelyik igaz rád, akkor bátran olvass tovább, mert jó helyen jársz!

Mindenki arra született, hogy tegye, amire született.

A Felhangoló Mastermind 4 hetes program során a benned lévő vágyból tiszta képet alkothatsz és elkezdheted végre megosztani a világgal, hogy ki is vagy Te és mit adsz a közösségednek.

A program 3 lépésen keresztül segít neked az önmegvalósításban.

Alkoss tiszta víziót!

 • Meditatív technikával előhozzuk a nagyobb képet a tudatalattidból.
 • Lépésről lépésre felépítjük, hogyan is fog kinézni, a megvalósítás.
 • Tisztázhatod, hogy ki és hol vagy ebben a folyamatban Te.

Kommunikáld önazonosan!

 • Mi a te önkifejezési formád?
 • Alkoss önazonos tartalmakat és oszd meg a világgal, hogy ki vagy Te és mi az amit adsz!
 • Életed mindennapi részévé válik a digitális kommunikáció, ami segít bevonzani a célközönségedet.

Építs közösséget a rokonlelkekből!

 • Az önazonos kommunikáció segítségével találd meg azokat a rokonlelkeket, akikből egy összetartó törzset kovácsolhatsz
 • Találd meg az új barátaidat, üzleti partnereidet és alkoss velük maradandót!
 • Vonzd magadhoz azokat a soulmate-clienteket, akikkel öröm együtt dolgozni!

Kik profitáltak eddig a képzésből?

Az alábbi területeken tevékenykedő önmegvalósítók mind hasznát vették a képzésnek.
Nézd meg a videókon, hogy nekik miben tudott segíteni a programban való részvétel.

√ Jógaoktató

√ Pénzügyi tanácsadó

Asztrológus

Coach

Organikus kozmetikum készítő

Személyi edző

√ Kézművessüti mester

Marketing szakember

Egyedi bringa készítő

Szörftábor szervező

Médiaügynökség vezető

Wellness portál tulajdonos

4 hét alatt egy új valóságban találod magad

Lépj a következő szintre a program 4 része segítségével, amelyet 4 éve tökéletesítek.

A Felhangoló Mastermind egy kis (4-6 fő) csoportos mentor program, ahová minden résztvevő azzal a céllal érkezik, hogy a közelebb kerüljön az áloméletéhez. Olyan élethez, amelyben önazonosan tud alkotni és egyedi, rá jellemző értéket teremtve szolgálja a közösségét.

Tréning hétvége

2 teljes napot tölt együtt a csapat, ahol totálisan ráhangolódunk a folyamatra. A megszokott rutinodból kimozdulsz és egy új, támogató, barátságos közegben találod magad a mesterelme csoport tagjaként.

Azért mesterelme, mert amikor többen összejövünk, az intelligenciánk összeadódik, az egész pedig több, mint a részek összege. A társak ötletei, nézőpontjai és visszajelzései is segíteni fogják a folyamatodat. Használd ki a csoportszellem erejét és hagyd, hogy ebben a felhangolt térben, a géniusz zónádból érkezzenek meg az autentikus válaszok.

A folyamatot intuitív, meditatív technikákkal kezdjük, amelyek előhívják a tudatalattidból a tiszta képeket, amelyből víziót alkothatsz.

Mindezt logikus lépésekre bontjuk, hogy egy ésszerű és követhető cselekvési terved legyen a megvalósítást illetően.

Mindezt a felhangoló szemléleten keresztül, amely segít, hogy ne erőlködés legyen a teremtés, hanem sokkal inkább megengedés.

A két nap végére rengeteg új ötlettel, módszerrel, eszközzel, nézőponttal felvértezve fogod kezedben tartani a megvalósítás pontos tervét. Egy olyan rendszert ismerhetsz meg, amelyben bele lehet “flowni”. Amelyet a saját igényeidre, céljaidhoz és képességeid mentén alakíthatsz. Ráadásul később is a fejlődésedhez igazíthatod.

Egyéni mentoráció

Az első hét és a tréning hétvége után egy kész cselekvési terved lesz és tudni fogod, hogy mit kell tenned a céljaid megvalósításához. A következő 3 hétben pedig Gábor személyesen mentorál téged.

Ezeken az alkalmakon csak te és a témád vagytok a középpontban, ő pedig minden tudásával és tapasztalatával támogat téged. Lehet technikai kérdésed, hozhatsz lelki témát vagy akár nézőpont váltásról is beszélhettek. Ez garantálja azt, hogy  megvalósulnak a terveid és a kérdéseid nem sikkadnak el a csoportos programokon.

Csoportos hívások

Ha eddig halogattál, akkor most biztosan a cselekvés útjára fogsz lépni, mert minden héten becsekkolunk egy csoportos zoom beszélgetésre, ahol mindenki elmondja, hogy mivel haladt a héten és mik a sikerei.

Természetesen arról is beszámolunk, hogy mi nem sikerült és miért nem, illetve milyen segítségre van szükségünk. Így garantáltan haladni fogsz megvalósításban. 

Privát Facebook csoport

Az alkalmak között egy privát Facebook csoportban tartjuk a kapcsolatot. Itt kapsz infót minden történésről, és itt gyűjtjük azokat a cikekket, könyv/film listákat, oktató videókat, stb., amelyeket a beszélgetések során ajánlunk egymásnak. Így rengeteg hasznos tartalommal és segédanyaggal fogsz gazdagodni a csoporttagok által is.

Ebben a csoportban bármikor kérdezhetsz és kérhetsz segítséget, tanácsot. Az elkészült tartalmaidat elsőként itt oszthatod meg, mielőtt megmutatnád a nagyközönségnek, így egy biztonságos közegben tesztelheted le az újításaidat.

Minden szükséges eszközt és módszert megkapsz egy jól átgondolt csomagban.

Meditáció, az intuitív tervezéshez

Kreativitást fejlesztő módszerek

Kapcsolatépítési stratégiák

Önazonos kommunikációs technikák és módszerek

Hasznos és praktikus appok az alkotáshoz és produktivitáshoz

Személyre szabott cselekvési terv és fejlődési út

Időbeosztás és rendszer a mindennapokra

Közösségépítés mester fokon

Felkészültél, hogy felhangolódj a következő szintre?

A fejlődés sokszor kényelmetlen és akár fájdalmas is tud lenni. De semmi sem olyan fájdalmas, mint egy olyan helyen ragadni az életben, ahová nem vagy való. Két lehetőséged van. Vagy kilépsz erről az oldalról és marad minden a régiben. Csinálod, amit eddig csináltál és vágyakozol az igazi önmagad megtapasztalása és kiteljesedése után. VAGY adsz magadnak egy esélyt és belevágsz ebbe a kalandba. Elindulsz a saját utadon, amelyen élethosszig tartó fejlődés, új társak és élmények várnak.

Kétféle ember van.
Az egyik halad a célja felé, szembenéz a kihívásokkal. Minden nappal egyre több lesz, egyre önazonosabb, tapasztaltabb, határozottabb és céltudatosabb. Egy nap pedig legendává válik.

A másik fajta ember… ő nem.

Ennyi.

Te melyik vagy?

Mitől működik a Felhangoló Mastermind program?

A csoport ereje

Képzeld el, hogy egy hozzád hasonlóan motivált és nyitott emberekből álló csapat részeként folyamatosan felhangoló beszélgetésekben veszel részt. Már csupán az ott töltött idő is transzformatív, ha semmi mást nem is csinálnál. De ahogy fentebb olvashattad, azért csinálunk is ezt-azt 🙂

Annak az 5 embernek az átlaga vagy, akivel a legtöbb időt töltöd.

Erdemes tudatosan megválogatni a közösségedet. A folyamat során ezt élheted át, és elkezdheted tudatosan bevonzani azokat az embereket, akik a te törzsedet fogják alkotni.

Ebben a programban válogatott, tudatos és elkötelezett emberekkel fogod tölteni az idődet, és új barátokra tehetsz szert.

Mindez a több, mint 10.000 fős követő táborral rendelkező Tudatos Fiatalok Közösségének a része, ami által még több hasonló embert ismerhetsz meg.

Hallgasd meg a korábbi program résztvevőinek élménybeszámolóját! →

A felhangoló faktor

A felhangoló mastermind alapfilozófiája, hogy az ember egy szellemi lény, egy fizikai tapasztalásban. Így a teremtési folyamat, amit létre szeretnél hozni, fel szeretnél építeni, át szeretnél élni,  az a szellemi szintről, a gondolat, érzés szintjéről indul. 

Ezért fontos, hogy rá tudj hangolódni arra a rezgésszintre, ahol ez a vágy létezik. Hogy be tudd hangolni magad arra a lelkiállapotra, elmeállapotra, ahol létezik ez a verziója a valóságnak és onnan csatornázd le a fizikai valóságba.

Ezért intuitív, meditatív módokon kapcsolódunk a folyamat elején, ahonnan kapcsolódva horgonyozzuk le a víziót. Ezt pedig lépésről lépésre visszük át a fizikai valóságba, ezt a szellemi szférából jövő inspirációt. 

A program megálmodója és vezetője

Tóth (Felhangoló) Gábor 14 éve járja saját önismereti útját, amely a Titok című filmmel indult. Tudod, amelyikben a vonzás törvényéről beszélnek. Gábort ez annyira elvarázsolta, hogy azzal a lendülettel át is adta magát ennek a folyamatnak és azon kapta magát, hogy 7 évvel később megalapított a Tudatos Fiatalok Közösségét. Az önismeret és a személyiségfejlődés az élete központi elemévé vált és szeretett volna egy platformot létrehozni a hasonló gondolkodású fiataloknak, akik így együtt fejlődhetnek.

Az elmúlt 7 évben több száz önismereti, személyiségfejlesztő és tudatos életmódhoz kapcsolódó programot szervezett a TFK keretein belül. Ennek során több ezer emberrel volt szerencséje találkozni és mélyebb beszélgetéseket lefolytatni. Több száz emberrel dolgozott együtt, akiket bátorított vagy elindított a saját önmegvalósításuk útján. 4 éve pedig létrehozta a Tudatos Fiatalok Akadémiát, amelynek feltett szándéka, hogy minél többeknek segítsen az saját, önazonos útjukat járni. Ennek továbbfejlesztése a Felhangoló Mastermind.

Nézz meg néhányat a Gáborral készült videókból!

Gábor Mester egy olyan haladó gondolkodású ember, akire nagyon érdemes figyelni. Tökéletesen ötvöződik Benne a jövő modernitása az ősi lelassulással, befelé figyeléssel. Azért pedig különösen szeretem, mert hiteles, hiszen az életmódja a tanítása.

Soltész Ian

Személyiségfejlesztő tréner

Gábort 5 éve ismertem meg egy Vodafone és TEDx által rendezett eseményen. Akkor segített nekem először, hogy gondolataimból és víziómból egy mások számára is befogadható szöveg és videó legyen. A pozitív tapasztalatom tovább folytatódott, amikor elmentem egy hétvégi önismereti workshopjára, majd fél évvel később már közös projektbe kezdtünk és egy igen produktív és virágzó barátság alakult ki beszélgetéseinkből. 👍😉

Vedres Tamás

A Flybuilt ügynökség alapítója

4 szó: Intelligencia, Innovativitás, Elszántság és Tettrekészség. Ezek jutnak eszembe, ha Gábor barátomat kellene jellemezni. Kivételes ember, akinek szívügye, hogy a dolgokat jobbá tegye, az emberek szemléletét pozitív irányba terelje és az, hogy másokat támogasson. Gondolkodásában az előremutató, paradigmadöntögető szemlélet konstruktív javaslatokkal és megléphető elképzelésekkel találkozik, így nem csak valami guruja a modernitásnak, hanem valódi közösséget építő, értékteremtő ember.

Matyi Csongor

Pszichológus, a Psycraft.hu alapítója

Invesztálj magadba!
Ez a legjobban megtérülő befektetés.

4 hét

Fókuszált figyelem, élmény és fejlődés.

2 nap a mastermindon

Vár a szentendrei Felhangoló Központ.

3x2 óra a csoportos hívásokon

Folyamatos inspiráció az otthonod kényelméből.

3x1 óra az egyéni konzultációkon

Személyesen vagy online, a Te igényed szerint.

120.000 Ft

Részletfizetési igényedet a jelentkezési űrlapon  jelezd.

Jelentkezz 3 egyszerű lépésben!

Kattints a "Jelentkezem!" gombra

Első lépésként egy jelentkezési űrlapra kerülsz, ahol nincs más dolgod, mint értelemszerűen megválaszolni a kérdéseket.

Válaszolj a kérdésekre!

A mastermind folyamat nulladik lépése, hogy megfogalmazod a célodat és azt, hogy mi tart vissza jelenleg. Ez segíteni fog körvonalazni, hogy miben fog segíteni neked a folyamat.

}

Foglalj időpontot!

A jelentkezési űrlap kitöltése, és a válaszaid elküldése után a záróképernyőn találni fogsz egy időpontfoglaló linket. Annak segítségével foglalj egy számodra alkalmas időpontot, ahol meg tudjuk beszélni a válaszaidat és a program további részleteit.

Maradt még kérdésed?

Hova lehet eljutni egy 4 hetes képzés alatt?

Ez egy alapozó képzés, ami segít tiszta víziót és cselekvési tervet alkotni. Illetve sok új módszert, eszközt és nézőpontot is megismerhetsz, amelyek támogatni fogják a következő szintre lépésedet. Így tehát főleg időt nyersz és buktatókat kerülhetsz el. Ezzel felgyorsítod a fejlődésedet és sok halogatástól meg tudod kímélni magad. Viszont a fejlődés és a jelentős sikerek eléréséhez idő kell. Fontos, hogy a mastermind során tanultakat alkalmazd és folyamatosan fejleszd magad.

Mi a garancia, hogy elérem a célomat a program által?

Ezt 100%-osan garantálni nem lehet, hiszen ez főleg rajtad múlik. A program során megkapsz minden segítséget Gábortól és a csoport tagjaitól ahhoz, hogy a jelenlegi akadályaidat legyőzd és a következő szintre lépj, de ehhez neked kell megtenned a lépéseket. 

Én már belekezdtem a vállalkozásomba, akkor is hasznos lehet nekem ez a program?

Örülök, hogy már az utadon vagy! A kérdés az, hogy mennyire vagy elégedett az életeddel és a vállalkozásoddal. Olyan embereket vonzol, akik nagyra értékelnek és szívesen megfizetik a szolgáltatásodat? Öröm velük együtt dolgozni? Könnyedén tudod bevonzani őket és élvezed a mindennapi tevékenységeidet? Ha igen, akkor szerintem te rendben vagy. Ha viszont van a fentiek között, amiben fejlődni szeretnél, akkor tud neked adni ez a program.

Lehet külföldről is részt venni, teljesen online?

A csoportos hívások online zajlanak és az egyéni konzultációknál is lehet online opciót választani. Viszont a tréning hétvége személyes jelenlétet igényel. Ezt Szentendrén a Felhangoló Központban tartjuk. Ha ezen nem tudsz személyesen részt venni, akkor nem fogsz tudni részt venni a programon.

Ez egy influencer képzés?

Ez azért így egy kicsit túlzás, de nem teljesen elrugaszkodott kijelentés. Hiszen azzal, hogy elkezdesz tartalmakat készíteni a témádról vagy vállalkozásodról, egyre inkább szakértői szerepbe kerülsz. Így egyre többen fognak figyelni és hallgatni rád a területeden.

A program után milyen folytatási lehetőségek vannak?

A program végeztélvel van lehetőség egyéni mentorációra, ennek a részletei egyéni megállapodás kérdése. Ha pedig tartalomkészítésben szeretnél segítséget, mert profi minőséget akarsz produkálni, akkor lehetőséged van igénybe venni az AddMagad MédiaLab szolgáltatásait.

Érzed a hívást, de nem tudod 100%-osan eldönteni, hogy neked való-e ez a program?

Foglalj egy 30 perces, ingyenes és kötelezettségmentes konzultációt, ahol választ kapsz a kérdéseidre és a végére biztosan tudni fogod, hogy miben és hogyan tud támogatni téged a mastermind csoportban való részvétel.