A héten felpörgött a Felhangoló. Nem csak a heti témát adó Páros Insta Liveot mutatom most meg, de beszámolót olvashatsz az első Felhangoló eseményről. Sőt lesznek még heti rendszerességű Felhangoló tartalmak, amiket ugyanígy itt fogsz megkapni. Nade csapjunk is bele.

A hetet az öreg Dosztojevszkij bölcs szavaival kezdtük a TFK csoportban

Hazatalálni önmagunkhoz. Miért fontos, hogy őszinték legyünk magunkkal és ne hazudjunk se magunknak se másnak.

A képet köszönjünk a Live Learn Evolve Truth Seekers csoportjának

Az öreg Dosztojevszkij bölcs szavaivait ajánlom ma reggel.

Nem is az igazság megtalálása a nehéz, hanem a belátása.Szembenézni azzal a szarkupaccal, ami a sok évnyi hazugságból éptült.

Az elme, az egó pedig megvédi az építményét, mint Gollam a gyűrűt.Látszik az ember szemén a hártya, ami Maya sok rétegnyi fátylából rakódott össze és már üvegesen csillog.

Hol lehet megszakítani az ördögi kört?
Egy villanásnyi józanság megtörheti az átkot.
Egy pillanatnyi belátás.
Ezt kívánom mindannyiunknak.

Az erő legyen veletek!

A csoportba egyébként 32 új belépő volt a héten.
Őket az előző heti blogposzt mellett az új csoportszabályzattal köszöntöttük.


A heti témát Török Noéminek köszönhetjük, aki az e heti Páros Felhangoló Insta Live vendége volt


Noémi élménybeszámolója annyira magávalragadó volt, hogy én is csak hallgattam az inspiráló történetet. Sok komment érkezett, azokra is reagáltunk, de így is két részletben fért csak fel IGTV-re az adás. A második részt itt találod.


Újdonság az általam narrált meme

Ha szereted a spirituális mémeket és szívesen látnál általam narrált példányokat, akkor kövesd az instámat napi inspirációért 🙌


Túl vagyunk az első Felhangoló eseményen

Őszi Felhangoló Túra néven írtam ki az első eseményt a felhangolódás jegyében.
A természetben levés már önmagában magasabb rezgésszintre emel. De ha egy jó társaságban, nyitott és pozitív emberekkel vagyunk, akkor hatványozottan igaz lehet.

Öröm volt látni, hogy közel 100 érdeklődő volt az eseményben és pont egy optimális számú csapat jött össze.


Interjú amit hallgattam a héten

Varga Andris barátom insta storyjában láttam egy Feldmár interjút 2014-ből. András egy olyan nagymester, akinek a szavait hallgatni is terápia. Nem nagyon ismerek nála okosabb, józanabb, bölcsebb és progresszívebb szakembert. Beszél a szülőségről, a szenvedélybetegségekről és azokból való kigyógyulásról a pszichedelikus szerek terápiás szerepéről és még sok minden másról is.

A lentebb látható idézetet 2017-ben hallottam tőle, amikor volt szerencsém kérdezni tőle az Everness fesztivál nagyszínpadán. A beszélgetést megnézheted itt: 20:35-től.

A mester egyébként megosztotta instán a tőle idézett storymat. Ezúton is hálás köszönet érte 🙏

Ez volt tehát a 46. hét a felhangolódás világában

Jövőhétre kívánok mindenkinek egyre magaasabb rezgésszintet és ezzel járó, elavult valóságodból kibillentő élményeket és felismeréseket. We are waiting for you on the light side.

A héten pedig jön az infó az első Felhangoló Webinárról, illetve arról, hogyan lehet bekerülni a Felhangoló Klub zárt csoportjába. Szóval stay tuned!


ui: Ennek a posztnak a szerkesztése közben ezt a muzsikát hallgattam