Üdv a vízöntő korában. A tavalyi év végén nem csak egy különös esztendőt zártuk, de egy új világkorszakba is léptünk, amiről korábban már bővebben is írtam. Erről a témáról beszélgettünk Molnár Ádám barátommal, aki az asztrozófia tanult mestere és saját csatornáján több, mint 10.000 követője figyelni a rendszeres üzeneteit és színvonalas élő videóit. Elkereszteltük FelhangolóHáznak a budakalászi co-housingot és egyre több eseménynek vagyunk itt tanúi. Jön az első Felhangoló webinár, ahol beszélni fogok a kezdeményezés miértjéről és végre arról is tájékozódhatsz, hogy miként lehet csatlakozni a közösséghez 2021-ben. Inspiráló olvasást és videós tartalom fogyasztást kívánok!

Programajánló: Felhangoló Webinár

Volt már Páros Felhangoló, Felhangoló Túra és van FelhangolóHáz. Most pedig jön a Felhangoló Webinár. Ezen a zoomos alkalmon mesélni fogok ennek a mozgalomszerű közösségnek a filozófiájáról és céljáról is. A végén pedig ismertetni fogom, milyen lehetőségek vannak a csatlakozni vágyók számára. Részletek az eseményleírásban.

Hangold magad arra a frekvenciára, ahol a vágyad tárgyai már eleve léteznek!

Kapcsolódj a belső forrásoddal és hagyd, hogy a legkisebb ellenállás útján juss el oda, ahol mindig is lenni szerettél volna!

Egy olyan közösségbe hívunk, ahol az önismereti munkát és a fejlődést egy támogató közösség részeként valósíthatod meg.

Páros Felhangoló: Egy-s-Ég Fényüzenetei Molnár Ádámmal

Ádámmal 2016-ban ismerkedtünk meg és azóta nagyon sok élményben volt részünk. Megtanított nyers vegán a Snickerst készíteni és tanultam tőle légzéstechnikát is, amely segít legyőzni a fázást. A legutóbbi Páros Felhangolóban a vízöntő korába való belépésről és az ezzel járó változásokról beszélgettünk.

Ádámmal korábban is beszélgettünk már kamera előtt. Első közös videónkat itt tudod megnézni: Mi a tudatosság?

Mi újság a FelhangolóHázban?

Projektcsapatunk főhadiszállását, a tavalyi év végén FelhangolóHáz névre kereszteltük. A Budakálász festői dombjain elhelyezkedő co-housing ad teret a legtöbb programnak, amit az utóbbi időben szerveztünk. Ez a kis közösségi központ a közös lakhatásunkon túl co-working iroda is, és vendég szobánkban is sokan megszálltak már. A nappali pedig rendszeresen filmkluboknak ad helyet. Na de mi újság van most, itt nálunk? Erről beszéltem egy kicsit az alábbi videóban.

5/12 Essential Rules to Live More Like a Zen Monk

A 12 részes sorozat, amely segít elsajátítani a Zen szerzetesek életének fortélyait, folytatódik. Ezúttal az 5. lecke rövid leírását osztottam meg. Miért is fontos, hogy a teendőink közé szüneteket tegyünk? Segít, hogy az előző folyamatot lezárjuk magunkban. Aztán pedig marad időnk ráhangolódni a következő folyamatra. Az sem mindegy milyen szándékkal állunk neki egy dolognak. Jó ezt tudatosítani magunkban, mert a kimenetelt is befolyásolja. A sorozat előző részeit az insta profilom kiemelésében találod.

Ez volt 2021 első hete a Felhanagoló világában. A hónapban jön még a szokásos kirándulás. A jövő heti posztban már várható a hely és az esemény is. Addig is az erő legyen veletek!

ui: Szerkesztés közben ezt a zenét hallgattam

Fleck barátom idei vízióira is megihlető hatással volt ez a kis set. Tényleg elég látványos és lebilincselő produkció. Tovább ajánlom.