Végre elindult a Felhangoló Klub. Mostantól Te is csatlakozhatsz a teremtő körhöz. Ha lemaradtál a részletekről, akkor várunk a februári Felhangoló webináron.

Itt hagyott minket egy nagy tanító. A héten Géczy Gábortól búcsúztunk. Facebookra írt posztomban azt is megemlítettem, hogy

Ő tette fel a kérdést, „hogyan hozhattunk létre egy olyan világot, ahol beleszarunk az ivóvízbe és amerikai típusú önéletrajzzal állunk sorba rabszolgának?” A legfontosabb témákat taglalta példamutató bátorsággal. Ráadásul nem csak beszélt, de Magfalvával megteremtette a saját kis világát.

A teljes posztot és Gábor legendás Matrix elemzését itt találod.

nincs kanál

Elindult a Felhangoló Klub

Hangold magad arra a frekvenciára, ahol a vágyad tárgyai már eleve léteznek!

Kapcsolódj a belső forrásoddal és hagyd, hogy a legkisebb ellenállás útján juss el oda, ahol mindig is lenni szerettél volna!

Egy olyan közösségbe hívunk, ahol az önismereti munkát és a fejlődést egy támogató közeg részeként valósíthatod meg.

A héten tartottuk az első Felhangoló webinárt, ahol közel 60 fő tisztelt meg minket a figyelmével. A kandalló előtt beszéltem a Felhangolódás mibenlétéről és arról, hogyan lehet ehhez a közösséghez csatlakozni. Ha téged is érdekel, akkor tarts velünk a második Felhangoló webináron.

Felhangoló webinár 2.
Felhangoló webinár 2.

FelhangolóHáz – Co-Housing Budakalász

A budakalászi co-housing tavalyi év végén megkapta a FelhangolóHáz nevet. Ez nem csak egy lakóközösség, de co-working space is. Ráadásul sok képző és fejlesztő program is itt kap helyet. A vendég szobában sok jó ember megszállt már. Volt aki AirBnb-ről jött wakeboardozni a Lupa tóra, de a legtöbben barátok, akik a közös ügy miatt jönnek kapcsolódni.

Bővebb infóért kövesd a ház facebook és instagram oldalát.

A valóságod nem más, mint a szándékod és a figyelmed összege

Ne pazarold a figyelmed olyan dolgokra, amik felett nincs hatalmad. Az aggódás úgy sem mozdítja elő a helyzetet. Arra fókuszálj, ami örömmel tölt el, amely könnyed gondolatokat szül, ami inspirációhoz vezet. Aztán tartsd is rajta és hagyd, hogy jöjjön a következő és a következő. Egészen addig, amíg már nem bírod visszafogni magad, hogy tegyél. Ez az inspirációból való cselekvés. Ez az egyetlen módja az alkotásnak, aminek értelme van. A nem inspirációból jövő cselekvés általában izzadság szagú. De amikor könnyed és örömteli helyről jön az inger, akkor olyan könnyedén teremted meg a vágyaid tárgyait, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga.

ui: Szerkesztés közben ezt a zenét hallgattam