Válj magabiztos tartalom készítővé és érd el a célközönségedet könnyedén!

  • Van egy üzeneted, amit célba szeretnél juttatni?
  • Egy számodra fontos ügyet szeretnél népszerűsíteni?
  • A vállalkozásod forgalmát szeretnéd fellendíteni?
  • A művészi önkifejezés a célod?

Ha bármelyik igaz rád a fentiek közül, akkor jó helyen jársz.

A kontentlánc Mastermind egy 12 hetes, rendszer teremtő program, melynek fókuszában a videós tartalomkészítés áll.

Manapság mindannyiunk zsebében ott az egész világ, az okos telefonokon keresztül. Ráadásul egy gombnyomással rögzíthetünk videót, amiben bármilyen üzenetet megoszthatunk a nagyvilággal. Soha sem volt még ilyen egyszerű megszólítani a célközönségünket vagy tematikus közösséget építeni, mint ma.

  • De mi van akkor, ha valakinek nincs önbizalma?
  • Vagy ha nem ismeri a technikai eszközöket?
  • Esetleg nincs ötlete, milyen tartalmat készítsen?

A Kontentlánc Mastermind alkotóműhelyben nem csak 2 tapasztalt videós alkotó vezet és adja át a tudását, de a résztvevők is megosztják egymással a tudásukat és észrevételeiket. Így néhány hét alatt sokkal kreatívabb, önazonosabb, korszerűbb és érdekesebb videós tartalmakat fogsz tudni készíteni, mint amit most el tudsz képzelni.

A program 3 hónapja 3 fő témára épül

Kapcsolódás

A belső kreatív és teremtő forrással való kapcsolódás olyan őszinte és autentikus ötletekkel fog ellátni, amelyek megszólítják a célközönségedet, akik rezonálni fognak az üzeneteddel. Ráadásul egy számodra önazonos rendszert is segítünk kialakítani, amely gyakorlatisan támogatja az alkotó folyamatodat. 

Kommunikáció

Miután tudod mit akarsz közölni, akkor jön a hogyan. A program során végig vesszük a legpraktikusabb és leghatékonyabb kommunikációs csatornákat és platformokat. Megbeszéljük, hogy melyik mire jó, melyiken kit érhetsz el és melyiken hogyan érdemes kommunikálnod. A mastermind csoport folyamatos visszajelzésekkel segíti a fejlődésedet a kommunikácóban is.

Közösségépítés

Miután elkezdted kommunikálni az üzenetedet a világ felé, az emberek elkezdenek reagálni rá. Az pedig csak rajtad múlik, hogy milyen hatékonyan és közvetlenül vonod be a célközönségedet egy fantasztikus, új közösség létrehozásába. Több, mint 6 évnyi közösség építési tapasztalatot adunk át neked néhány hét alatt.

Egy jól átgondolt rendszer segít a folyamatos és kiegyensúlyozott fejlődésben.

Kontentlánc módszer

Soha többé nem fogsz kifogyni a tartalomötletekből. A kontentlánc elnevezés onnan ered, hogy egy jó tartalom, sok további tartalmat is generálhat, ha jól bánsz vele. Megtanulod hogyan tudsz egyetlen videóból akár 20-30 darab tartalmat létrehozni és hogyan vonhatod be a közönségedet, hogy ellássanak újabb tartalom ötletekkel.

Vendégelőadók, szakemberek

A program során tapasztalt szakemberek is tartanak előadásokat. Hallhatsz sikeres marketingest, média designert, színészt, vloggert, közösségépítőt, akik megosztják veled a legizgalmasabb praktikáikat.

Heti kihívások

A heti mastermind alkalmak végén minden résztvevő megfogalmaz magának egy heti kihívást, az alapján, amire az adott alkalom inspirálta. Így minden héten személyre szabott módon és mértékben tudsz fejlődni. Ez garantálja azt, hogy nem kell túl nagyot kiugranod a komfortzónádból, de ugyanakkor az is biztos, hogy egy picit minden héten elhagyod azt, a fejlődés kedvéért.

Folyamtos támogatás

A heti mastermind alkalmak között egy zárt facebook csoportban kommunikálunk. Ez azért fontos, mert a heti kihívásaidhoz folyamatosan kérhetsz segítséget a csoportban és valaki mindig válaszolni fog rövid időn belül.

Számonkérés - Accountibility

Minden mastermind alkalom elején megbeszéljük az előző heti kihívások eredményeit. Ez garantálja, hogy a heti kihívásaid minden héten elkészülnek és folyamatosan haladsz, fejlődsz a kitűzött célod felé.

Technikai ismeretek

A program során megismersz hasznos appokat, szoftvereket, tervezést, rendszerezési stratégiáka. Olyan módszereket mutatunk, amelyekkel hatékonyan és kreatívan szervezheted a mindennapjaidat és a tartalmaid elkészítését.

Miből áll a program?

Videókurzus

A program részeként egy 12 részes videó kurzust nézhetnek végig a résztvevők. Minden héten 1-1 videót fogsz kapni, ami a jelentkezéskor és a folyamat során megfogalmazott kérdéseiddel és elakadásaiddal foglalkozik. Így a videós tananyagban csak olyan témákról fogsz hallani, ami az aktuális résztvevők fogalmaztak meg. Teljesen a csoportra szabva. Ezeket mindenki saját tempóban nézheti meg a heti csoportos alkalmak előtt.

 

Csoportos MasterMind alkalmak

Minden héten találkozunk egy csoportos zoom hívás keretein belül. Itt egy interaktív mastermind jellegű 2-3 órás beszélgetést tartunk. A téma minden alkalommal a heti videóra épül. Tehát itt már nem infókat fogsz hallani, azokat a saját tempódban elfogyaszthattad a heti vidóeból. Itt már csak a színtiszta, aktív munka meggy a csoporttagok részvételével. A csoportos zoom alkalmakon minden tag aktuális kihívását megnézzük és a csoporttagok mindegyike hozzászólhat valami konstruktívat. Több szem többet lát alapon pedig rengeteg új ötlettel és lehetőséggel gazdagodunk 1-1 ilyen alkalom végére. Ezekből az ötletekből mindenki kiválaszthatja azt, amelyik a legjobban rezonál vele és a következő alkalomig azt a kihívást kapja, hogy az általa választott témában alkot valamilyen tartalmat. Tehát mindenki heti kihívásokat kap személyesen az ő képességeire és érdeklődésére szabva. Ezeket pedig a rákövetkező alkalmakon számonkérjük.

 

Zárt Facebook csoport

A csoport fő kommunikációs csatornája az alkotóműhely zárt facebook csoport. Itt bármikor lehet kérdezni, észrevételeket, sikereket megosztani, segítséget kérni. Ha bárhol bármikor elakadnál a heti kihívásoddal vagy bármi mással, akkor itt folyamatosan kapcsolatban vagy a csoporttagokkal és a program vezetőivel, akik 24 órán belül válaszolnak minden kérdésedre. A facebook csoport a 3 hónap végeztével is megmarad, így ez lehet az alapja az élethosszig tartó alkotóközösségnek.

Egyéni mentoráció

Mindenki el fogja érni a kitűzött célját a program során. Erről a havi mentori beszélgetések gondoskodnak. Ha úgy érzed, hogy van egy téma, amit szeretnél átbeszélni kettesben, akkor minden hónapban lehetőséged van egy 60 perces mentori beszélgetésre a program egyik vezetőjével, akit te választhatsz ki. Ezen az alkalmon csak te és a témád vagytok a fókuszban és a kiválasztott mentor segít neked tisztítani a képet, a kérdéseddel kapcsolatban.

Jelentkezés

Töltsd ki az alábbi kérdőívet, amiből többet megtudhatsz a saját tartalomkészítési szokásaidról, illetve hogy milyen célt szeretnél elérni és milyen kihívásokkal nézel szembe. A válaszaid elküldése után, a záró képernyőn találsz egy linket, amelyen időpontot foglalhatsz egy online konzultációra, ahol megbeszéljük a válaszaidat és azt, hogy miben és hogyan segíthet neked ez a program.