Egy új év mindig új lehetőségeket is jelent! Sokan újévi fogadalmakkal kezdik az évet, a statisztikák szerint a legtöbben pénzügyekkel, életmóddal és karrier célokkal kapcsolatban szeretnének változtatni. Csak hát mi szokott történni ezekkel a fogadalmakkal? Legtöbbször már február elejére semmi nem marad az elhatározás erejéből…

Te is így szoktál járni? 2019-ben légy aktív tagja a Tudatos Fiatalok Közösségének, csatlakozz a TFK Klubhoz és az összes fenti témakörben kaphatsz segítséget, információt, találhatsz társakat! Meglesz a támogatás, ami céljaid eléréshez szükséges lehet. Így már könnyebb a kitartás, ugye?:)

Mi a TFK Klub?

Egy közösségi edukációs platform, ahol a TFK tudásanyaga összpontosul. Rendszeres facebook live előadásokat hallhatsz szakemberektől, a közösség tehetséges tagjaitól, olyan témákban, mint önismeret, pszichológia, pénzügyek, sport, motiváció, időgazdálkodás, közösségi média ismeretek, vállalkozásindítás, jóga, lelkigyakorlatok, filozófia, stb… biztosan meg fogod találni, ami érdekel:) A tematikus live videók mellett, interaktív jógaórák és negyedévente nagyobb rendezvények is várhatók.

Hallgatóként is rengeteg tudást szerezhetsz, de a cél inkább az, hogy a tagok maguk is aktívak legyenek a tartalomkészítésben. Mindannyiunkban van olyan érték, amit érdemes megosztani és mindannyiunknak van mit tanulni! Ezért élő ez a közösség, mert nem csak kötött témákkal, hanem élő sztorikkal, személyes tapasztalatokkal találkozhatsz. A végső cél valahol az, hogy mindenki megtalálja azt, amiben ki tud teljesedni és ezt ossza meg a világgal:)

Miért érdemes csatlakozni?

Ez egy támogató közeg, ahol folyamatosan lehet fejlődni és nem csak úgy, hogy passzív módon másoktól tanulunk, hanem aktív eszmecserén és saját tudásunk megosztásán keresztül is. Olyan fiatalok gyűlnek itt  össze, akik tesznek saját jövőjükért, személyiségük fejlődésért, pénzügyi tudatosságukért, egészséges életmódjukért és végső soron egy egészségesebb társadalomért!

Hogyan lehet csatlakozni?

A csatlakozás a Patreon támogatói rendszerén keresztül történik a “TFK Klub” elnevezésű csomag választásával. A Patreon egy olyan felület, amelyen keresztül adomány jelleggel lehet közösségi célokat támogatni. Így fenntartható módon, minőségi tartalmakkal tud működni a közösség, a tudásért elkötelezett tagokkal.

Gyere el a következő TFK találkozóra és ha bármilyen kérdésed van, akkor tedd fel személyesen: Tudatos Fiatalok Közössége Találkozó Január

Tedd magad jobbá, hogy a világ egy jobb hely legyen! Ilyen gondolkodásmóddal, hidd el, nem csak a kitartás lesz könnyebb 2019-ben!

A változás velünk kezdődik!:)