A 🔴 TFK Live 14. adásban Varga István Nyers Séf számolt be a saját történetéről és sok minden másról, is, de előtte egy meglepetésvendéggel hangolódhattál a táplálkozásról és étrendről, ételkészítésről szóló adásra.

Az adás első 15 percében felvezetőkként Gál Zsófival (YoGal) a 4. Tudatos Fiatal Akadémia egyik résztvevőjével beszélget Tóth Gábor. Zsófi jógaoktatóként és orvostanhallgatóként a gyógyítást tűzte ki céljául, a live-ban pedig szó esik a modern és a keleti orvoslás módszereiről, ajurvédáról, a jóga és a meditáció, az elvonulás szerepéről is.

Az adás további 45 percében pedig Varga István, a Nyers Séf fejti ki, hogyan indult el a saját útján 20 évvel ezelőtt, amikortól teljesen megváltoztatta az életét az önismeret segítségével, és miért döntött úgy, hogy nem eszik állati eredetű dolgokat (“aminek szeme van és vérzik”). Szó esik még önismeretről, előítéletekről, nyers táplálkozás és az ideális étrend alapjairól, gasztofilozófiáról, a Menza Programról és még sok minden másról. A teljes adásból kiderül!

⏰ Ízelítő a tartalomból:

***Beszélgetés Gál Zsófival (YoGal)***

0:00 – Gyógyítás: hogyan gyógyít a modern orvoslás, az ajurvéda, és a jóga, meditáció

9:25 – Mit ad a TFK akadémia?

***Beszélgetés a Nyers Séffel***

16:20 – Az értékteremtés, az ételkészítés művészete és a fordulópont István életében

28:36 – Hogyan állnak az embrek az alternatív (vegetáriánus, vegán, nyers stb.) táplálkozáshoz?

30:43 – Mi az alapja az ideális étrendnek?

36:08 – Mi a Veganuary kihívás?

38:57 – Miért nyers ételekre esett István választása?

42:34 – A belső középpontunkba kerülés és az ételkészítés áldása

51:30 – A 2020-as Évindító Hétvége a Nyers Séffel és Barátaival (esemény itt: https://www.facebook.com/events/2458468677584996/)

1:00:49 – Az enzimtáplálkozás

Ha megismernéd az 🌿 ajurvédát, és részt vennél a SOTE kurzusán, ami külsősöknek is látogatható, vedd fel Zsófival a kapcsolatot, és érdeklődj a részletekért! Zsófit megtalálod Facebookon (https://www.instagram.com/zsofyogal/) és instán (@zsofyogal) is!

Gál Zsófi (YoGal) által említett 🧘  elvonulás: https://www.facebook.com/events/1772464929554201/

🌱 Veganuary kihívás a Nyers Séf tolmácsolásában: https://www.facebook.com/pg/ANyersKihivas

•••

⏩ További tartalmakért csatlakozz a TFK Facebook csoportjához: https://www.facebook.com/groups/949263038439817/

📩 Exkluzív tartalmakat is szívesen kapnál, heti rendszerességgel, egyenesen a postaládádba? Akkor iratkozz fel a hírlevelünkre itt: https://bit.ly/tfk-hirlevel-feliratkozas