Az év vége felé közeledve itt a lehetőség, hogy számot vessünk azokkal a dolgokkal, amiket már nem vinnénk magunkkal a 2021. esztendőre. Még a csillagok is ezt támogatják, hiszen olyan együtállások vannak éppen, amik segítenek felismerni azokat a gátló hiedelmeket és elavult programokat, amik tudattalanul irányítják az életünket. Ami a felismerések után marad, az a valóság és az abból hozott tudatos döntések. Szép kilátások. Ehhez kapcsolódik az egyik legérdekesebb poszt a múlthétről. Lássuk hogy telt az év 47. hete a Felhangoló univerzumban.

A hét témáját a TFK csoport második legnépszerűbb posztja adta

A kommentek közt az a kérdés is felmerült, hogy vajon akkor az elírás is szándékos-e. Nos, csak azt tudjuk, hogy az elírás hozott plusz egy kommentet.

Volt aki szerette volna látni ennek a tételnek a bizonyítását, mert hogy ő nem ezt látja a világban. A tétel bizonyítást is kapott tételesen. Ha szeretnéd elolvasni a levezetést, akkor irány a komment szekció.

A csoporthoz a múlt héten 18-an csatlakoztak. Csatlakozz Te is, ha még nem vagy tag.

Heti Felhangoló videó arról, hogy mi is az a Felhangoló

A lényegi rész 1:11-től indul.

Esemény, amin részt vettem és sokat adott

Perui Szent Kakaó Ceremónia. Ilyen néven találtam rá az eseményre. Aztán láttam, hogy Julcsi is a szervezők között van, így nem is volt több kérdésem. Hiszen régóta a listámon van egy ilyen alkalom. Miért? Mert a legjelentősebb spirituális élményeim szent növényekhez kötődnek. Így én is kötődöm hozzájuk. Nem csak nyitottság és kiváncsiság van bennem a plant medicin és a növényi taníók iránt, de mély elköteleződés is. Hiszen nincs magasabb szintű bizonyosság bármiről, mint a saját élmény.

The Felt Presence of Immediate Experience.

Szóval egy kis ráhangolódás és nyitó kör után, ahol szándékot állítottak a résztvevők, megittuk a kakaót. Onnantól pedig Julcsi és bandája játszott szebbnél szebb lélekhez szóló dallamokat, csodálatos hangszereiken. Egy felszabadító szellemi utazás volt, ahol többször sírtam, többször nevettem és mindezen érzelmek megengedése és megélése után csak végtelen hálát éreztem.

Ha érdekel a kakaó ceremónia és átélnéd ezt a felszabadító élményt, ebben a befogadó és biztonságos közösségben, akkor jelezd nekem insta üzenetben és elmonodm a részleteket.

Film, ami annyi helyről jött, hogy nem tudtam már tovább skippelni

“A pszichedelikumok nem megoldás a világ minden problémájára, de egy jó kezdet lehet.” – mondja az öreg Sting, a film nyitó jelenetében. Zenészek, színészek, világsztárok és spirituális tanítók mesélik el a saját LSD élményüket. Miért? Azért, hogy ne csak a fősodrású média félrevezető féligazságaiból lehessen informálódni a tudatot megnyitó és egységélményt átélni segítő szubsztanciákról. Hanem valós és hiteles emberek valós, személyes élményeit is megismerhessük.

Mivel a történelem során mindig is voltak és mindig is lesznek olyan emberek, akik úgy döntenek, hogy módosítják a tudatuk állapotát, ezért fontos az edukáció, a tudás és a tapasztalatmegosztás. Így tudjuk elérni azt, hogy a legminimálisabbra csökkentsük a rizikót. Mert habár a legtöbbeknek pozitív, lifechanging élménye volt, azért hordoz magában veszélyeket ez a fajta utazás is, mint minden más az életben. Amiket az alapos felkészülés és a tudatos hozzáállás tud minimalizálni. Have a good trip!

Mit üzennek a csillagok?

Ha valami fix ebben a folyamatosan és rohamtempóban változó világban, azok az égi testek. Mármint gondolom azoknak is lesz majd végük, de annyira soká, hogy a mi perspektívánkból állandónak tűnnek. És ami még fontosabb, kiszámíthatóak. Ha tegyük fel nem lenne semmilyen mérőeszközöd és egyéb referenciád, akkor mihez tudnál bármit mérni itt a földön? Hát az égi testekhez. Ugye? Például amikor megszülettél, vagyis a szellem anyagba fordult, abban a pontban az univerzum egy bizonyos, egyedi és megismételhetetlen kombinációban volt. Aminek egyedi energetikai lenyomata van. Még ha a születési anyakönyvi kivonatod el is tűnne, ez a kozmikus minta fix. Így hát érdemes odafigyelni, hogy milyen hatást fejtenek ki ezek a gigantikus energiahordozók.

Vegyük például a holdat. Ami most éppen teli. Naponta kétszer tricsilliárd tonna vizet emelget mindenféle gond nélkül. Ezt nevezzük árapály jelenségnek. De ránk meg nincs hatással? Pff, na ne viccelj. Főleg úgy, hogy a testünk 70%-a víz. Meg a föld bolygónak is pont 70%-a víz. Micsoda véletlen egybeesés… (ide most legszivesebben tennék egy fraktál emojit) De mivel én vagyok a szerkesztő bármit tehetek, szóval tessék, itt van egy szép fraktál, csak hogy érezzétek az kozmikus struktúra alapelveit.

Amúgy ez a videó akkor is jó, amikor le akarsz nyugodni. Csak leülsz elé nézed a képet, hallgatod a kellemes gitárzenét és oooooooohm.

Szóval telihold van és ha már érezted magad furcsán ilyenkor, az nem véletlen. Erről Jázmin ír egy kicsit részletesebben.

Ha pedig szeretnél többet megtudni a holdról és figyelni a ciklusokat, meg hogy mi miért fontos, akkor ajánlom ezt az okos kis applikációt, amit én kb. egy éve használok.

De a holdon túl van még egy pár együttállás, meg retrogád, meg miegymás, amikről nekem is csak halvány ismereteim vannak. Ezért hagyatkozom nálam elkötelezettebb és nagyobb tudású emberekre a témában. Ajánlom Molnár Ádám csillagüzeneteit, aki rendszeresen és lelkiisemretesen osztja meg a tudást a közösséggel.

EZ VOLT TEHÁT A 47. HÉT A FELHANGOLÓDÁS VILÁGÁBAN

Azt hiszem ez lett az eddigi legtöményebb anyag. Tele linkekkel, olvasnivalókkal meg nézni és hallgatni valókkal. Talán jövőhétig kitart a feldolgozása.

Ígértem még az első Felhangoló webinárról infókat. Khm, hát szóval érkezik 🙂 Good things come to those who wait. Illetve a türelem a királyok erénye és minden más közhelyet is képzelj ide a türelemről. De webinár tényleg lesz.

Végül had osszam meg veled a hét utolsó napjának utolsó eseményét. Úgy volt, hogy a telekocsis a Keletinél tesz ki. Vagyis így szokott lenni. De ő az Árpád hídhoz ment. Ha nem így lett volna, akkor erről varázslatos látványról lemaradok. És akkor ez megerősítette bennem, hogy minden az univerzális időzítés szerint halad.

Az erő legyen veletek!

UI: ENNEK A POSZTNAK A SZERKESZTÉSE KÖZBEN EZT A MUZSIKÁT HALLGATTAM

I’m facing my demons
I’m facing them all
They want to control
They won’t let me go

But I Have you
Make me yours
So I don’t feel the emptiness

uui: A bejegyzés borítóképe az első Felhangoló kiránduláson készült csapatkép. Ami nem készülhetett volna el, ha Dávid nem kéri meg a mellettünk lévő csapat hölgy tagját, akinek egy ránézésre nagyon drága fotóaparát volt a kezében, hogy készítse el ezt a képet. Köszi Dávid és köszi komolyfényképezőgépes lány. Most Deja Vu-m van.