Tóth Gábor, a TFK közösségének alapítója ezúttal pszichológiai témában invitálta két vendégét közös beszélgetésre.

Matyi Csongor pszichológus és Sinkó Dániel coach, életvezetési tanácsadó részvétlelével olyan kérdések merülnek föl a virtuális kerekasztal során, mint hogy miért nem kell semmilyen képesítés (jogosítvány) a szülővé váláshoz, ha az autóvezetéshez igen, hogyan és miképpen veszélyeztetheti a mostani járványhelyzettel járó bezártság a párkapcsokat és a házasságokat, hogyan lehet tudatosan kezelni a felszínre kerülő feszültségeket, feszült helyzeteket.

🔔 Mindkettejükkel találkozhattál már korábbi TFK beszélgetésekben: Csongorral az oktatás jövőjéről, Dániellel pedig a kapcsolatokról és a szervezetfejlesztés jövőjéről beszélgettünk. Nézd meg velük ezeket a TFK Live adásokat is, nagyon tanulságosak és informatívak!

🗯️ Ha szeretnéd az életedben a kapcsolódásaidat, kapcsolataidat tudatosabb szintre hozni, akkor ez a beszélgetés sokat segíthet ennek megteremtésében! Nézd meg, és mondd el kommentben a véleményedet vagy egy saját élményeidet, amikor a szóba került kommunikációs technikák segítettek megoldani egy feszült (pár)kapcsolati helyzetet. 👇