1. Meditáció
  Gyakoroljuk az elme ürességét, míg meg nem haladjuk a gondolati rabságunkat. Kicsiben érdemes kezdeni, néhány perc nyugalmi állapot elérésével. Ez egészen addig vezet, mígnem tudatosan el tudjuk majd dönteni, hogy mire akarunk gondolni. Ekkor az elme megadja magát, és a tudatosság csendje lesz az az üres vászon, amelyre az elménk festőművésze elkészíti a mesterművét.
 2. Ima
  Ha áldást kérünk mások számára, az áldás végső soron visszaszáll ránk. Önző-e az ima ez által? Igen, bizonyos fokig önző, viszont tudunk rajta dolgozni, hogy a kérésünk minduntalan önzetlenebb és önzetlenebb legyen. A végén majd úgy fogunk másokra áldást kérni, hogy nem is nézzük, hogy ebből milyen hasznunk van. Tudjuk, hogy jól cselekszünk, és maga az ima folyamata fog nekünk boldogságot adni, nem pedig a remélt eredmény. Mi is az ima? Minden őszinte kérés, amit kiengedünk az Univerzumba. A rejtett vágyaink, rejtett negatív viszonyulásaink mind-mind elhangzó átkok vagy áldások, érdemes lenézni a mélyükre és kipucolni minden átkozódást, hogy az áldás legyen uralkodó.
 3. Zeneterápia
  A zene az érzelmeinkre hat, azokat felerősíti. Figyeljük meg, hogy mit vált ki belőlünk, és induljunk felfedező útra. Keressünk egyre hasonlóbb zenét ahhoz ami a lelkünket teszi teljessé. Lehet ez mantra, lehet lágy és kellemes Folk zene, stb. Merjünk újabb és újabb együttesek számait hallani, és válogassunk kedvünkre. Amikor üresjárat van, tegyünk be a kedvenceinkből, és ne gondoljunk semmire: élvezzük a jelen pillanatot!
 4. Művelődés a témában
  Szerezzünk be olyan könyveket, amelyek elősegítik a szellemi utunkat. Olvassunk, tanuljunk! Nézzünk önfejlesztési videókat, inspiráljunk és legyünk inspiráltak. Ismerjük fel, hogy az így megszerzett tudásunk az egész emberiség hasznára válik.
 5. Barátkozzunk hozzánk hasonló keresőkkel
  A környezet végső soron meghatározza a sikerünket vagy kudarcunkat. Vegyük körül magunkat támogató emberekkel, akik elfogadóan hagyják, hogy megmászd azokat a rögöket, amelyeket meg kell másznod a spirituális siker útján
 6. Türelem felépítése
  Ismerjük fel, hogy minden a lehető legjobb pillanatban érkezik hozzánk. Vannak imáink, amelyeket azért emelünk, mert úgy gondoljuk, hogy nekünk az lenne a legjobb (pl. lottónyeremény). Vegyük észre, hogy az Univerzum azt szeretné, hogy boldog legyél, és azt nézi, ki vagy valójában. Pontosan tudja, hogy mire van szükséged, és addig tesz bizonyos helyzetekbe, míg meg nem tanuljuk a leckét.
 7. Hitelesség felépítése
  Módszeresen leépítjük azokat a helyzeteket, amelyekben felvett szerepet játszunk. A hamisság hamisságot vonz. Legyünk igazak, és az igazság gyümölcseit arathatjuk le.
 8. Készítsünk lélekemelő gyűjteményeket
  Tumblr-en és Pinteresten vezessünk olyan blogot/gyűjteményt, amely tükrözi az érdeklődési körünket. Ha a spiritualitáson dolgozol, a gyűjtött képek is spirituálisak lesznek. Instagram is jó eszköz megtalálni azokat, akik hasonlóak hozzánk.
 9. A megosztás gondoskodás
  Osszunk meg a közösségi médián olyan anyagokat, amelyek másokat inspirálnak, másokat segítenek, más ügyeket reklámoznak. Csináljunk szokást abból, hogy a jó dolgokat megosszuk.
 10. Szerető kedvesség
  Lásd meg mindenkiben önmagad, és viszonyulj hozzá úgy, mintha Te járnál az ő cipőjében. Fedezd fel hogy Isten szikrája mindkettőtökben benne van. Az apró gesztusok, apró áldások összegyűlnek, minden fillér számít Isten pénztárcájában. Végül új, spirituális emberré válsz.