Sok-sok érdekes, újszerű jelenség zajlik most a világban. Nagy átalakulások tanúi vagyunk. Sok furcsa és ésszerűtlen dolog elvonhatja a figyelmünket a lényegről. Mi a lényeg? Te vagy a lényeg, a te életed, a te tapasztalatod, a te élményeid. Miért mondom ezt? Azért mert csak ezt tudod irányítani, csak ezért tudsz felelősséget vállalni. Éppen ezért ne hagyd, hogy a világban zajló téboly elvigye a figyelmedet a belső békédről. Csendesedj el rendszeresen, figyelj befelé és tudd, hogy te teremted a saját valóságod, nem holmi média bazár. Life is trcky baby, stay in your magic

Programajánló: Felhangoló Webinár 2.

Felhangoló Klubunk résztvevőivel havi online alkalmakon haladunk a gondolkodásmód és a felhangoló technikák elsajátításában. Többek között erről is szót ejtünk majd kedden.

A webináron szó lesz még további nyílt programjainkról is, mint például a rendszeres természetjárás, ami már önmagában felhangol!

✔️ Találj új barátokat közös érdeklődés alapján.
✔️ Kapcsolódj össze a legautentikusabb belső vágyaddal és abból teremts.
✔️ Az így létrejött értéket oszd meg a világgal és hagyd, hogy mások ezen keresztül kapcsolódjanak hozzád.
✔️ Fejleszd az új kapcsolataidat küldetéstársi szintig és valósítsátok meg együtt a céljaitokat.
✔️ Teremtsük meg együtt azt a magasabb szintű valóságot, aminek eljött az ideje.

Szeretettel várunk február 9-i Felhangoló webinárunkra!

Poszt, ami nagyot ment a TFK csoportban

Nem biztos, hogy erre számít egy multis HR vezető, de fontos az őszinteség 🤷‍♂️
További hasonló tartalmakat találsz a Tudatos Fiatalok Közössége csoportban.

Élménybeszámoló: Ilyen volt a 3. Felhangoló Túra

Harmadik alkalommal jártuk együtt a természetet a felhangolódás jegyében. Nagyszénásra mentünk Faragó Peti vezetésével, aki korábban a TFK túrákat szervezte és vezette. Sokat nem is írnék erről az alkalomról, mert nehéz átadni az élményt szavakkal. Inkább mutatok egy pár képet.

Egy éve Dallos Zoli készített velem interjút a twentysixben

Ha valaki igényes interjú videókat készít Magyarországon, akkor az Dallos Zoltán. A csatornáján ajánlom a többi inspiráló vendéggel készült beszélgetéseket is, mert nagyon sokat lehet tanulni belőlük. Sikeres cégvezetők, mentorok, trénerek és még sokan mások beszélgettek már Zolival. Ez a videó ráadásul egy nagyon impozáns helyen készült a Király utcai twentysix közösségi irodában, ahol 50 tonnányi dzsungel volt mögöttünk. 🌿

Zen Monk sorozat 6. rész: Alakíts ki szertartásokat 🙌

Minden olyan dolog, ami támogat minket az szer. Vagyis eszköz. Arra, hogy elérjük a célunkat. Ilyen cél lehet, pl. az, hogy a lelki békénket fenntartsuk vagy hogy hatékonyabban tartsuk rendben a háztartást. Fontosak ezek a kis szertartások, mert könnyebbé és szerethetőbbé teszik az életünket. Nálunk a FelhangolóHázban nem rég teaszertartás volt, ami nagyon ellazította és megnyugtatta a társaságot. Én személy szerint pedig szeretek podcastot vagy zenével mixelt Alan Watts előadásokat hallgatni takarítás közben. Így máris sokkal kellemesebb a folyamat. Te milyen szereket tartasz?

ui: Szerkesztés közben ezt a zenét hallgattam