Új év, új célok, új városok

Az egyik legfontosabb célunk 2019-re, hogy a TFK ne csak Budapesten, hanem más városokban is képviseltesse magát, mert igény mutatkozik aktívabb szerveződésre vidéken is.  Az ok egyszerű: mert nemcsak Budapest belvárosában fordul meg a fiatalok fejében, hogy mi van a 9-től 5-ig tartó munkanapokon és a 40 éves munkaviszonyon túl a zsákban a lehetőségek között. És mert nemcsak a budapesti fiatalok között vannak olyanok, akik szeretnének az átlagtól eltérően, őszintén és saját célok szerint élni, mélyebb emberi kapcsolatokat kialakítani, vagy az iskolarendszerről, az élet értelméről, önismeretről és értékrendekről beszélgetni, illetve ehhez társakat keresni – és találni. Illetve, mert nemcsak Budapesten van szükség pénzügyi, pszichológiai, párkapcsolati és sok már területen alapismeretekre a tudatosabb életvitelhez, az élet egyre magabiztosabb kormányzásához. Sőt, Magyarország több régiójában is jóval égetőbb szüksége lehet a fiataloknak az olyan információkra, mint pl. hogy hogyan kezeljék a pénzügyeiket úgy, hogy a hó végén maradjon is valami a perselyben.

Te is ilyen témájú beszélgetésekhez, előadásokhoz, közös élményekhez keresel hasonszőrűeket a környezetedben? Debrecenben már áramlik a tudás,  így ha nem ott, akkor írd meg nekünk, melyik városban, és már jelöljük is a térképen. Ja és ugye felkészültél a baráti köröd változására?

PRO tipp:

A közösséget lehetőséged van anyagilag is támogatni a TFK megújult Patreon oldalán. Ha láttad már, azért, ha nem, akkor azért nézz körbe, és tájékozódj a közösség céljairól. 2019-re azt tervezzük, hogy a közösségi finanszírozás útján összejövő forrásokból a támogatók számára szervezünk egy szabadegyetemet, ami a tervek szerint Magyarország legnagyobb önismereti-önfejlesztő platformja lesz. Hogyan képzeljük a részleteket?  Honnan csatlakozhatsz majd a szabadegyetemhez? Mindez kiderül a videóból.

PRO tipp #2:

Milyen TFK eseményeken vehetsz részt még idén, mik a jövő évi irányok, és hogyan bővítjük a programkínálatot 2019-ben? Ezekről szintén a videóból tájékozódhatsz.

‼️Tudatos Fiatalok Közössége Debrecenben is ‼️

Gepostet von Tudatos Fiatalok Közössége am Samstag, 1. Dezember 2018