Életem első Jógagyakorlása egy Tudatos Fiatalok Közössége által szervezett alkalom volt. Az egyik kedves oktató ismerősöm tartott gerinc jógát, az akkor még csak Facebook csoportban “üzemelő” közösségnek. Ez az első alkalom annyira magával ragadott, hogy nem is volt kérdés a folytatás.

Az elmúlt hetekben pedig arra lettem figyelmes, hogy a jógagyakorlás okozta jól-léthez való vonzódásom következtében mások is hasonló élményt tapasztalnak meg. Ők azok, akik velünk tartanak a TFK Jóga órákon. Mivel azt gondoltam, hogy ha rám jó hatással van, akkor biztos másnak is segíthet, így elkezdtem jógagyakorlásokat szervezni. Fantasztikus élmény másokat is magaddal vinni az Útra. Ráadásul a TFK jógák után minden alkalommal teázunk és megosztjuk a heti élményeinket, megismerkedünk az újonnan csatlakozókkal. Így épül a kis közösségünk 🙂

 

 

Ha szeretnél elköteleződni egy mozgásforma mellett, ami az asana gyakorláson túl egy teljes életfilozófiát is ad, akkor csatlakozz a TFK jógagyakorló közösséghez.

Most pedig extra lendületet is adunk a kezdéshez, mert elkészült a TFK Jóga bérlet, ami megkönnyíti folyamatos gyakorlást.

 

Így néz ki a bérlet

 

A 12 alkalmas bérletet 18 hétig használhatod fel, de ha 13 egymást követő héten teljesíted a 12 alkalmat, akkor egy gyakorlásra a vendégünk vagy a következő bérlet kiváltásánál. Ez a formátum praktikusan le tudja győzni a lustaság generálta kifogásokat, így hatékonyabbá válik a fejlődésed.

A 12 alkalmas bérlet ára 21.000 Ft, amivel 3.000 Ft-ot spórolsz és most megveheted online is.