A 🔴 TFK Live márciusi első adásában, 10-én kedden este 20 órától Sinkó Dániel lesz a vendég, aki a kapcsolatfejlesztéssel kapcsolatos tapasztalatait osztja meg velünk elsősorban — de az adás során a tehetségfejlesztés, az önismereti módszerek és sok más irányba is elkalandozhatunk, attól függően, hogy milyen kommentek érkeznek!

🗣️ Tarts velünk élőben, és tedd fel a kérdéseidet a szakértőnknek!

💬 Dániel bemutatkozását alább olvashatod:

„Sinkó Dániel, akkreditált tréner, szervezetfejlesztő, életmód- és vezetői tanácsadó. A társadalom-innováció elkötelezett úttörője.

12 éves felnőttképző munkássága során számos módszertani ritkaságot, és tudáseszközt gyűjtött össze és adott tovább tréningjein és tanácsadásain.

Kedvenc téma területei az önismeret, az empatikus kommunikáció, a személyközpontú jövőtervezés, a párkapcsolat fejlesztése, illetve az önszabályzó csoportok, és a jövő szervezeteinek kultúrája.

A praxisa gerincét alkotó különleges emberképét különleges saját élményekre és kliens-tapasztalatokra építette.

Jelenleg a WOBS Hungary nevű Y generációs magyar marketing cégnél értékesítőként azon dolgozik, hogy a nyertes-nyertes kapcsolatok hálózatát építse fel a piac legkülönfélébb szereplői közt (B2B és B2C irányban is).”

•••
Hogyan tudod megnézni?
Nyisd meg kedd este 21:00-kor a Tudatos Fiatalok facebook oldalát, és itt meg fog jelenni a videó. Mi már 20:55-kor elkezdjük, hogy legyen idő csatlakozni, de a fő témába csak 20:00-kor csapunk bele.

Mi az a “Facebook Live”?
Olyan élő videó adás, amit a gépedről / okostelefonodról nézhetsz végig a facebookon. Ráadásul adás közben kérdezhetsz és kommentálhatsz is.

Hogy lehet kérdezni?
Kérdezni a műsor egész ideje alatt lehet a videó alatt kommentben és igyekszünk majd minden kérdésre válaszolni.

•••
“Mi az a Tudatos Fiatalok Közössége?

Hasonlóan gondolkodó, tudatos életmód iránt érdeklődő fiatalok közössége, ahol a konstruktív gondolatainkat, kreatív ötleteinket megoszthatjuk és tanulhatunk egymástól.

Bővebb infó: https://tudatosfiatalok.com/kozosseg/a-kozossegrol

•••

🧑‍🤝‍🧑 További tartalmakért csatlakozz a TFK facebook csoporthozhttps://www.facebook.com/groups/949263038439817

📩 Extra tartalmakért, hírekért és eseményajánlóért iratkozz fel a hírlevelünkrebit.ly/tfk-hirlevel-feliratkozas