A 2020-as első adásban, január 7-én (mint mindig) kedden 21 órától Kalla Lili bolygómegmentési szakember, a Zöldebb bolygó alapítója lesz a vendég.

***A heti téma: Háztartási hulladékcsökkentés. Önkéntesség. Önmegvalósítás.***

💬 Liliről bővebben: “Szociális segítő szakember vagyok, környezetvédelmi influencer. Éltem külföldön, dolgoztam vezető pozícióban, nemzetközi tréningek kapcsán bejártam Európát. Büszke vagyok, hogy olyan projekteket álmodtam és valósítottam meg, mint a Zöldebb Bolygó, Zokni Projekt, KRE Közösség Szervező Csapat. Hálás vagyok, hogy 2019-ben elnyerhettem a Pro Universitas Juventutis díj címet. Jelenleg háztartási hulladékcsökkentéssel, zöld edukációval, Green Coachinggal, közösségépítéssel és online marketinggel foglalkozom. Hálás vagyok az útért, amin járok, az emberekkel akikkel találkozom, az élményekért, amiknek az összesége az élet!”

🌎 A Zöldebb bolygó projektről több infó itt: https://www.facebook.com/zoldebbbolygo

•••

Hogyan tudod megnézni?
Nyisd meg kedd este 21:00-kor a Tudatos Fiatalok facebook oldalát, és itt meg fog jelenni a videó. Mi már 20:55-kor elkezdjük, hogy legyen idő csatlakozni, de a fő témába csak 21:00-kor csapunk bele.

Mi az a “Facebook Live”?
Olyan élő videó adás, amit a gépedről / okostelefonodról nézhetsz végig a facebookon. Ráadásul adás közben kérdezhetsz és kommentálhatsz is.

Hogy lehet kérdezni?
Kérdezni a műsor egész ideje alatt lehet a videó alatt kommentben és igyekszünk majd minden kérdésre válaszolni.

Mi az a Tudatos Fiatalok Közössége?

Hasonlóan gondolkodó, tudatos életmód iránt érdeklődő fiatalok közössége, ahol a konstruktív gondolatainkat, kreatív ötleteinket megoszthatjuk és tanulhatunk egymástól.

Bővebb infó: https://tudatosfiatalok.com/kozosseg/a-kozossegrol

•••

➡️ További hasonló tartalmakért csatlakozz a TFK facebook csoporthoz, heti hírekért, válogatott extra tartalmakért, eseményajánlóért pedig iratkozz fel a hírlevélre.