🔊 A TFK Live szokásos kedd esti beszélgetős műsorában a heti vendég Barta Nikolett oktatásmódszertani fejlesztő, az Edisonplatform operatív vezetője, a Womenspiration társalapítója lesz. Tarts velünk élőben a TFK Facebook oldalán, és kérdezz bármikor a beszélgetés során a videó alatt kommentben!

***A heti téma: Kamaszok, fiatal nők és közösségek fejlesztése***

💬 Niki bemutatkozását alább olvashatod:

Szenvedélyem a gyerekek, fiatalok és útkereső fiatal nők fejlesztése, támogatása és inspirálása, így elsősorban ilyen jellegű programok megálmodásán, megszervezésén és megvalósításán dolgozom, vagy szakértőként támogatok ilyen projekteket. Az értékteremtő, hasznos munka, az emberi kapcsolódások, az alkotási, fejlesztési és fejlődési vágy motivál.

💡 Ha bővebben is érdekel Niki munkássága, tudj meg róla többet a bartanikolett.hu weboldalon, és addig is hangolódj a kedd esti adásra Niki TEDx előadásával, amit megnézhetsz itt.

•••
Hogyan tudod megnézni?
Nyisd meg kedd este 21:00-kor a Tudatos Fiatalok facebook oldalát, és itt meg fog jelenni a videó. Mi már 20:55-kor elkezdjük, hogy legyen idő csatlakozni, de a fő témába csak 21:00-kor csapunk bele.

Mi az a “Facebook Live”?
Olyan élő videó adás, amit a gépedről / okostelefonodról nézhetsz végig a facebookon. Ráadásul adás közben kérdezhetsz és kommentálhatsz is.

Hogy lehet kérdezni?
Kérdezni a műsor egész ideje alatt lehet a videó alatt kommentben és igyekszünk majd minden kérdésre válaszolni.

Mi az a Tudatos Fiatalok Közössége?

Hasonlóan gondolkodó, tudatos életmód iránt érdeklődő fiatalok közössége, ahol a konstruktív gondolatainkat, kreatív ötleteinket megoszthatjuk és tanulhatunk egymástól.

Bővebb infó: https://tudatosfiatalok.com/kozosseg/a-kozossegrol

•••

➡️ További hasonló tartalmakért csatlakozz a TFK facebook csoporthoz, heti hírekért, válogatott extra tartalmakért, eseményajánlóért pedig iratkozz fel a hírlevélre.