💡 A TFK Live szokásos kedd esti beszélgetős műsorában ezen a héten, december 10-én 21 órától Molnár Emma (vagy ahogy  Youtube-követői ismerhetik: Emma Dandelion) Youtube-er, social media management tanácsadó és szabadúszó influencer, modell lesz a vendég, akivel az önbizalomról fog beszélgetni Tóth Gábor házigazda. Nézd a műsort élőben, és kérdezz az adás ideje alatt kommentben!

***A heti téma: önbizalom, önelfogadás***

💬  Emma bemutatkozása: “Rengeteget küzdöttem életemben az önbizalom és szexualitás kérdésével. Rengeteg különböző területen kipróbáltam magam, s bármiről szívesen beszélek tabuk nélkül. Fontos számomra visszaadni a közösségnek és támogatni embertársaimat.”

⏩ Ha bővebben is érdekelnek Emma videói, és meghallgatnád az önbizalomnövelő tippjeit, amik leginkább a saját tapasztalatait arról, hogyan érezheted te is kicsit jobban magad a bőrödben,  akkor nézd meg ezt a videóját. 😉

•••

Hogyan tudod megnézni?
Nyisd meg kedd este 21:00-kor a Tudatos Fiatalok facebook oldalát, és itt meg fog jelenni a videó. Mi már 20:55-kor elkezdjük, hogy legyen idő csatlakozni, de a fő témába csak 21:00-kor csapunk bele.

Mi az a “Facebook Live”?
Olyan élő videó adás, amit a gépedről / okostelefonodról nézhetsz végig a facebookon. Ráadásul adás közben kérdezhetsz és kommentálhatsz is.

Hogy lehet kérdezni?
Kérdezni a műsor egész ideje alatt lehet a videó alatt kommentben és igyekszünk majd minden kérdésre válaszolni.

Mi az a Tudatos Fiatalok Közössége?

Hasonlóan gondolkodó, tudatos életmód iránt érdeklődő fiatalok közössége, ahol a konstruktív gondolatainkat, kreatív ötleteinket megoszthatjuk és tanulhatunk egymástól.

Bővebb infó: https://tudatosfiatalok.com/kozosseg/a-kozossegrol

•••

➡️ További hasonló tartalmakért csatlakozz a TFK facebook csoporthoz, heti hírekért, válogatott extra tartalmakért, eseményajánlóért pedig iratkozz fel a hírlevélre.