Mit teszel magadért, a jobb közérzetedért, a jobb jövődért a hónapban? Nézd meg a lenti javaslatokat, hogy a Tudatos Fiatalok Közössége milyen programokkal tud a segítségedre lenni.

 1. Külföldön éltem, de visszajöttem – TFK Találkozó Április

Te is elgondolkodtál már rajta milyen lenne külföldön? Akár éltél is kint? Mégis itt vagy? Most nyíltan és őszintén fogunk beszélgetni ezzel a témával kapcsolatban, megosztva a pozitív és negatív tapasztalatokat a külföldi élettel és a hazaköltözéssel kapcsolatban. Három rövid előadás után, kisebb körökben lehet majd kérdezni, hozzászólni, vitatkozni a témáról az előadókkal együtt.

Időpont: 2019. április 26. péntek 18:00

Helyszín: 1062 Budapest Andrássy út 98., Magnet Közösségi Ház

Költség: 1500-2000 Ft

További részletek: Facebook esemény

2. Vitorlázók nyomában Budaörs felett – ÉMK Túra (TFK Túra)

Különleges vadvirágos rétek, sziklaformák és fenyvesek közt kanyargó ösvények várnak minket Budaörs felett. Tarts velünk Te is az április 13-án, szombaton a természetbe!

Mire számíthatsz a túrán?
– nyitott, barátságos útitársak
– 360 fokos kilátás a hegyek tetejéről
– hegygerinc túra a Budaörsi kopárokon át
– vitorlázórepülőgép kilövő állás és emlékmű 🛫
– változatos növényvilág és táj

Időpont: 2019.04.13. szombat 10:00

Helyszín: Budaörs, Szabadság út 332. (Csiki csárda buszmegálló)

Költség: 1500 Ft

További részletek: Facebook esemény

3.  TFK szemétszedős futás – Plogging

Áprilisban ismét a lábunkon kívül a szemetet is szedjük a Margitszigeten! 🙂 A plogging jelentése szemétszedős futás, vagyis a futásnak az a fajtája, amikor a saját egészségünk mellett még a környezetért is teszünk. Az áprilisi TFK futás és plogging esemény már a 12. esemény lesz. Az elmúlt 11 alkalom alatt összesen 54 résztvevővel legkevesebb 65 kg-t eldobott szemetet gyűjtöttünk össze. 🙂 😉 Gyere, tegyél önmagadért és a környezetért!

Időpont: 2019. április 11. csütörtök 18:00

(minden hónap második csütörtökjén)

Helyszín: Margitszigeti Zenélő Szökőkút

Költség: 1500-2000 Ft

További részletek: Facebook esemény

4. TFK Astanga Jóga – Április

Egy tökéletes rendszer az elme csendesítésére a fizikai kihívásokat támasztó ászanák rendszeres gyakorlásával. Nagyszerű eszköz az önismereti utadhoz, rendszeres gyakorlással közelebb kerülsz a Test, a Szellem, a Lélek Igazi Egységéhez, a Tiszta Tudatosság állapotához.

Időpont: hétfőnként 19:00

Helyszín: 1061 Budapest Király utca 14, kapukód: 16 kulcs 5040, Oraculum MMM

Költség:  2200 – 2500 Ft

További részletek: Facebook esemény

4. TFK Hatha Jóga – Április

A hatha jóga kiegyensúlyozza a Nap(férfi) és Hold(női) jellegű (aktív és passzív, soláris és lunáris, prána és apána) energiákat a szervezetben. Ezáltal a testet, lelket, szellemet egyaránt megdolgoztatja, összhangba hozza és így segíti egy magasabb szintre emelni.
A jóga gyakorlás nem csupán “tornázás egy matracon”: a figyelmünk és a légzésünk tudatos irányítása, áramoltatása, amelyet a test követ.

Időpont: szerdánként 19:15

Helyszín: AUM Jógaközpont, 1075 Budapest Stáhly u. 13. kapukód: 16 kulcs 4586

Költség: 2200 Ft

További részletek: Facebook esemény

5. Pénzügyileg Tudatos Fiatal  – Könyvelemzés

A Pénzügyileg Tudatos Fiatal csoport célja a pénzügyi tudatosság terjesztése a fiatalabb generáció körében. Szekeres Csaba közel 10 éves pénzügyi területen szerzett tapasztalatát osztja meg a csoportban, melynek része a rendszeres könyvelemzés. Csatlakozz vasárnaponként és fejleszd magad!

Időpont: vasárnaponként 20:00

Helyszín: Pénzügyileg Tudatos Fiatalok csoport

Költség: Ingyenes

További részletek: Pénzügyileg Tudatos Fiatal csoport

A TFK egy dinamikus közösség, előfordulhat, hogy random is alakulnak nagyon jó programok, ezért érdemes követni a Tudatos Fiatalok Közössége oldalt, hogy ne maradj le semmilyen újdonságról!