Irány a TV! Nem gondoltam volna pár évvel korábban, hogy ilyet fogok mondani, ugyanis néhány éve letettem a távirányítót mondván, hogy nincsen értelmes dolog a TV-ben…

Aztán a Tudatos Fiatalok Közössége oldalon kaptunk egy megkeresést az M2 PETŐFI TV részéről, hogy beszéljünk az új projektünkről a Tudatos Fiatalok Sportközösségéről. Sokat nem gondolkodtunk a válaszon, beírtuk a naptárba, hogy április 25-én, szerdán este élő, országos adásban leszünk és ország-világgal megosztjuk a Tudatos Fiatalok legújabb kezdeményezését.

Összhangban a TV-ben, összhang munkában

Tóth Gábor beszámolója:

“Már-már rutinosan érkeztem az M2 Petőfi TV stúdiójába a 3. alkalommal. De mégis új fajta élmény volt, mert most először nem egyedül, hanem Gáborral ketten mentünk interjút adni az új, közös projektről. Szuper élmény volt nem csak az interjú, hanem maga a tudat, hogy olyan szintre fejlődött a közösség, ahol már új szegmenseket kell indítani és a közösségi tagokkal lehet cooperálni ezekben a projektekben. Így születnek a jövő vezetői.”

Szántai Gábor beszámolója:

“Nagyon jó érzés volt ennyi emberrel megosztani egy fantasztikus kezdeményezést. Én még sosem voltam országos adásban a TV-ben. Így minden új volt, naná, hogy paráztam egy keveset! Viszont ez a lehetőség megerősített mindkettőnket arról, hogy remek az irány és egy szuper közösség létrehozásával egy tudatosabb és sportosabb világot tudunk teremteni.”

Érdekel az interjú? Kattints ide!

Csatlakozni akarok a Tudatos Fiatalok Sportközösségéhez!

 

A futócipőd legyen Veled!