Ahogyan már írtunk róla, Tudatos Fiatalok Akadémia mentorprogramban 6 résztvevővel 12 héten át időt, energiát és pénzt fektet az önfejlesztésbe és abba, hogy megtanulja, hogyan építhet a víziójára fenntartható vállalkozást. Hogy hogyan zajlik mindez, a megtudhatod a cikksorozat első részéből.  Első körben Kalla Lili és Gál Zsófi projektjeit ismerhetted meg, a második részben Gaál Ildi és Petró Izabella számolt be a küldetéséről, ebben a részben pedig Horváth Gina és Festő Fédra  mutatkozik be bővebben.

Ha te is szívesen részt vennél a következő mentorprogramban, akkor töltsd ki ezt a jelentkezési lapot, hogy utána egy online  beszélgetésben részletesebben is beszámolhass az ötletedről és arról, miben kérsz segítséget. A következő TFA etap várhatóan 2020. februárban, így készülj. 🙂

•••

 Horváth Georgina

Sziasztok, Horváth Gina vagyok!  Személyes mottóm: mindenkiben ott rejlik a gyémánt, amely csiszolással ragyogóvá válhat.

Egy évtizede a mindennapjaim részévé vált, hogy önismerettel, önfejlesztéssel, self-consciousness-, self-care témákkal foglalkozom, kutatom az emberi működés- és a világ törvényszerűségeit. Saját felismeréseimen keresztül bontakozott ki bennem az a szándék, hogy másokkal is megosszam, az integrált formába ötvözött információs bázist, könnyen hasznosítható gyakorlatokat, inspiráló ötleteket, forrásokat melyek az évek folyamán kristályosodtak ki. 

Szívügyeim, hogy minél több ember éljen EGÉSZséges, harmonikus életet, önazonos életvezetéssel saját ritmusa szerint, az önmegvalósítás útján, teljességben. Hosszú távú célom, hogy a coaching módszereivel támogassam az embereket a felfedező, kalandos útjukon, hogy a tudatosság segítségével megtalálják a saját válaszaikat és döntéseiket. Hiszek az  „Igen, ezt képviselem a világban” szolgálat erejében. Abban, hogy a tiszta értékrend a vezércsillag a lehetőségek világában. A félelem helyett a szeretet választása az út. Minél több ember lép erre az útra, hogy önmagával jóban legyen, egyensúlyban, egészséges testtel és lélekkel,  úgy lesznek globális szinten is jobbak az emberi kapcsolataink.

Az alábbi témák közel állnak hozzám: egyensúly megteremtése testi-lelki-szellemi szinten, szabad lélek, inspiráció, játékossággal megélt élet, megújulás: hit-, érték-, szokásrendszer tudatos megújítása, új minták kialakítása,  lelkiállapot emelés, asszertivitás, kvantumszemlélet, szív-elme harmonizálása. 

➡️ További tartalmakért önismeret, tudatosság témában kövesd Ginát az instagramon (@ggina.horvath), vagy vedd fel vele a kapcsolatot Facebookon.

•••

Festő Fédra

Fédra a Tudatos Fiatalok Akadémia legifjabb tagja. Rajong a szörfözésért, az alkotásért, és fő céljai közé tartozik, hogy segítsen másoknak egy inspiráltabb, jobb, boldogabb életet élni. Bővebben hamarosan!

➡️ Ha jobban megismernéd Férdát, kövesd instagramon (@fedrafesto), és csekkold a napi storykat #napifédra hashtaggel! Ebben a videósorozatban osztja meg napi aktuális gondolatait arról, hogyan élhetnél tudatosabban az álmaidnak, hogyan érd el azt az életet, amire legbelül amúgy igazán vágysz.

🎬 Ha a korábbi tippekre is kíváncsi vagy, nézd meg a NapiFédra videósorozatát!