Mi az a Tudatos Fiatalok Akadémia, és hogy zajlik?

Pár hete már negyedik alkalommal indult el a TFA, vagyis a Tudatos Fiatalok Akadémia 6 fő részvételével. A 12 hetes mentorprogramban Tóth Gábor és Molnár Niki pszichológus segíti a résztvevőket, hogy felvérteződjenek megfelelő gondolkodásmóddal és eszközökkel ahhoz, hogy a saját módjukon, a víziójuk alapján tudjanak értéket adni, és mindezt fenntartható vállalkozás formájában tudják megvalósítani. A résztvevők a tananyagot a havi tréningnapokon sajátítják el, míg a haladásukról részletesen a heti one-on-one személyes konzultációk és a heti egyszeri csoportos online hívások alkalmával számolnak be egymásnak és a mentoroknak. Az idei etapban Festő Fédra, Gaál Ildi, Gál Zsófi, Horváth Georgina, Kalla Lilla Eszter és Petró Izabella vesznek részt, közülük Lilivel és Zsófival ismerkedhetsz meg első körben, a cikksorozat jelenlegi, első részében.

 
Hogyan vehetsz részt a következő mentroprogramban?

Ha téged is érdekel a mentorprogram, szívesen megtanulnád, hogyan menedzseld a saját ötletedet, hogyan dokumentáld a fejlődésed folyamatát és adj ezzel is értéket, akkor ismerd meg a részleteket és jelentkezz a Tudatos Fiatalok Akadémia weboldalán.

•••

Kalla Lili bemutatkozása

Lili (ahogy sokan szólítják) az alábbi videóban mutatkozik be, és mesél a projektjéről, a hulladékcsökkentéshez kapcsolódó Zöldebb bolygóról. Ez alatt a név alatt érhető el Facebook csoportja és oldala, ahol környezettudatossággal, háztartási hulladék csökkentésével kapcsolatos tippeket, tanácsokat, tapasztalatokat, kérdezz-felelek videókat, cikkeket és nem utolsó sorban remek mémeket találsz Lili és a tagok jóvoltából.

🌍 Ha érdekel a téma, csatlakozz a Facebook csoportjához, kövesd a @zoldebbbolygo-t instán is, és iratkozz fel Lili Youtube-csatornájára itt további videós tartalmakért. Ha pedig szívesen olvasnál részletesebben a tapasztalatairól, nézz körül a blogján, a kallalili.blog.hu oldalon.

•••

Gál Zsófi bemutatkozása

Gál Zsófi vagyok, orvostanhallgató, jóga oktató és az ajurvéda szerelmese. Ezeknek a megközelítéseknek az egyesítésében hiszek. A fő célom az, hogy az emberekben felébresszem azt a tudatot, hogy képesek önmagukat ‘egész’ségessé tenni. Nem csak fizikai síkon, hanem mentális és lelki szintjen is, az életük minden területén.”

🌱 Az alábbi videóban Zsófi részletesebben is bemutatkozik, hallgasd meg 2 percben, mi a célja, és mit szeretne elérni. Ha pedig érdekelnek Zsófi további tartalmai, kövesd a YoGal Facebook oldalt, vagy kövesd  instán is (@zsofyogal), és ismerd meg jobban az IGTV videóin keresztül! ITT például az ayurvédát és a 3 dósát mutatja be, de a reggeli rutinja is és a jóga kapcsán is oszt meg tippeket a videóiban.


– – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
A második részben Gaál Ildi és Petró Izabella céljait ismerheted meg, a cikksorozat utolsó, harmadik részében pedig Gina és Fédra mondja el, milyen változást szeretnének látni a világban.