A tavalyi évről sokan elmondták, hogy eléggé nehéz, dolgos és kimerítő volt. Így az idei évtől valami jobbat várunk. Ez a jobb pedig leginkább tőlünk függ. Attól, hogy mit teszünk a változásért. A Tudatos Fiatalok Közössége programok keretein belül többféle lehetőséged is van a saját céljaid elérésére és az életminőséged javítására. Az egyik ilyen a hétfői jógagyakorlások látogatása, ahol kis csoportban, kezdőknek is abszolút kivitelezhető módon haladunk az Astanga jóga gyakorlás kihívásokkal teli útján. Ezekre az alkalmakra jellemző, hogy minden gyakorlás után maradunk egy kis teázásra, beszélgetésre, így itt is vár a közösségi élmény. Ha pedig hossz útávon is elköteleznéd magad, akkor ajánljuk figyelmedbe a TFK Jógabérletet.

A TFK Találkozók a tavalyi év végétől már tematikus programmal várnak. Ennek köszönhetően volt egy élménydús beszélgetés az önzetlenségről és a nemet mondásról is. Az idei első találkozó témája pedig az újrakezdés lesz. Bővebb infókat az eseményleírásban találsz.

Ha a nyelvtudásodat fejlesztenéd vagy csak szeretnél külföldiekkel találkozni, más kultúrákat megismerni, akkor szeretettel várunk a 24. TFK Language Exchange eseményre is. Ez a programsorozat is változott tavaly óta, hiszen most már havonta egyszer szombatonként jelentkezik az esemény és interaktívabb, bulisabb hangulatra számíthatsz. Ráadásul a másnapi korán kelés miatt sem kell többé aggódnod. Angolt, németet, spanyolt, franciát tanulnál vagy gyakorolnál? Nézd meg az eseményben elhelyezett szavazásban, hogy a következő alkalommal milyen nyelvet beszélő vendégeink lesznek és oszd meg te is a saját nyelvtudásodat vagy mondd el, te milyen nyelvet tanulnál szívesen.

Eddig is számos ismeretterjesztő előadást és workshopot találhattatok a TFK esemény palettáján, de idén minden hónapban lesz egy ingyenes előadás, ahol a tudatos életmódhoz kapcsolódó témákban találkozhattok egy-egy tapasztalt, hiteles szakemberrel. Az első előadás a Flowban magaddal címet kapta és egy integrál elméleten alapuló tudatossági modellt fog bemutatni, amit megismerve te is tudatosabban alakíthatod az életedet,  jobban megismerheted magadat.

Ha bármelyik esemény felkeltette az érdeklődésedet, akkor olvasd el a részletes leírást az alábbi felsorolásban található Facebook esemény linkekre kattintva. Ha bármi kérdésed van, akkor pedig ne habozz feltenni a TFK Facebook oldalán keresztül 😉

A következő találkozásig az erő legyen veletek!

 


 

1.

TFK Astanga Jóga Január

Szervező: Tudatos Fiatalok Közössége

Időpont: Minden hétfőn. 19:00h

Helyszín: Budapest, Király utca 14.

Költség:  2.000 Ft

Facebook esemény

 

2.

Tudatos Fiatalok Közössége Találkozó Január

Téma: Újrakezdés

Szervező: Tudatos Fiatalok Közössége

Időpont: Január 19. 18:00h

Helyszín: Pulzus bisztró, Budapest, Thaly Kálmán utca 50.

Költség:  2.000 Ft

Facebook esemény

 

3.

TFK Language Exchange #24

Szervező: Tudatos Fiatalok Közössége

Időpont: Január 27. 18:00h

Helyszín: Szimpla Kávézó, Budapest, Kertész utca 48.

Regisztráció: nincsen

Költség: 1000.-

Facebook esemény

 

4.

Flowban magaddal – Előadás

Szervező: Tudatos Fiatalok Közössége

Időpont: Január 26. 18:00h

Helyszín: H13, Budapest, Horánszky utca 13.

Költség: ingyenes

Facebook esemény