Gondolkodtál már azon, hogy miért olyan a világ amilyen? Miért vagyunk itt? Mi az élet célja? Hány éves a kapitány? Miért vannak háborúk? Mikor lesz már béke és szeretet? Hogyan valósítsd meg az álmaidat? Hogy indul a belső békéhez vezető út?

Néha úgy érezhetjük, hogy egyedül vagyunk az élet nagy kérdéseivel, pedig sok hozzánk hasonlóan érdeklődő és nyitott gondolkodású kereső van. Csupán egymásra kell találnunk és megbeszélhetjük a világ dolgait, a keleti filozófiától az oktatási rendszer hibáin és lehetséges megoldásain keresztül a boldogság megtalálásáig mindenféle témában. Nem azért, mert feltétlen megakarunk győzni másokat az igazunkról, inkább azért, mert szeretnék több nézőpontot megismerni, hogy megérthessük kiben milyen hangszínen szól az élet muzsikája.

Ezért jött létre a Tudatos Fiatalok Közössége. Szeretnénk egy helyet, ahol tabuk nélkül, őszintén megoszthatnánk a fura ötleteinket és érdekes elképzeléseinket, miközben nyitott és befogadó közegre talál a témánk. A közösségi találkozókon túl pedig ez a felület biztosítja az információ és tudásmegosztás fő csatornáját, ahol értesülhetsz az elkövetkező programokról és az elmúlt események beszámolójáról. Valamint különböző tudatossághoz kapcsolódó témákról olvashatsz, amik az egyén vagy a társadalom szintjén igyekeznek szélesíteni az értő és érdeklődő közö(n)sség látókörét.

Tarts velünk ezen az elképesztően izgalmas utazáson, ahol nem titkolt szándékunk jobban megismerni önmagunkat, egymást és a világot. Hajrá Tudatosság!