🧘 A Yoga & Tea útján a Csakrák világába nevű workshopsorozat egy 7 alkalmas belső utazás, ahol megismerheted és harmonizálhatod az energetikai rendszered a csakrák kiegyensúlyozásán keresztül.

November  23-án már a harmadik közös jógázáson, teázáson, meditáción vett részt 12 bátor jelentkező, ennek kapcsán pedig Rekka Flows és Bokor Krisztián, workshop vezetői megosztanak pár gondolatot az eddig megtartott alkalmakról.

Mire számíthatsz egy ilyen foglalkozáson?

Réka: “Egy könnyed ráhangolódás után a jóga ászanák gyakorlásán keresztül lépünk be a csakrák megismerésének útjára.  A gyakorlást az adott csakrának megfelelő ásványok is segíteni fogják. Energiájukkal hozzájárulnak, hogy tartani tudjuk azt a befogadó, biztonságos és megengedő teret, melyet kialakítottunk. A jóga gyakorlást követően egy különleges tea szertartást tartunk. A célunknak legmegfelelőbb teákat hozza el nekünk és vezeti utunkat tovább.

A tea új értelmet nyer majd, miután részese voltál egy ilyen szertartásnak. A közös együttlét utolsó harmadában pedig meditatív állapotban Bokor Krisztián vezetésével közösen belépünk a tudatalattiba: egy olyan hullámtérbe, ahol információs- valamint energetikai szinten újra harmónikus működésre hangoljuk az adott alkalomnak megfelelő energiaközpontunkat.

Mire jó a workshop?

Erre a kérdésre Krisz tolmácsolásában kapunk választ: “négy óra alatt oldjuk meg, amivel már évek óta vekengsz, és bár már sok mindent kipróbáltál, valahogy mégsem működtek. Ezért indulunk befelé. Magad felé. Az tuti, hogy a trip során megtalálod, ami eddig nem hagyott teljes életet élni jelentsen ez számodra bármit is. A jó hírem, hogy nem kell “csinálnod” semmit. Kizárólag hagyni, hogy a folyamat történjen. És történik... ”  

✍️ Ha kíváncsi vagy, pontosan milyen élményen részt venni ezeket a szombati alkalmakon, akkor olvasd el Krisztián élménybeszámolóját és Réka ajánló gondolatait itt, alább! Ha pedig beneveznél a következő körre, itt tudsz regisztrálni.

A szám beszél, én csukott szemek mögött tartom a fókuszt, közben geometriai alakzatok épülnek fel, a teltházas eseményen…

Gepostet von Bokor Krisztián am Samstag, 9. November 2019

 

Változtass•Oké, de hogyan? – Csináld másképp, mint eddig! -Oké, de hogyan?•Mennyiszer hangzik ez el akárcsak a…

Gepostet von Rekka Flows am Montag, 25. November 2019